„Tanța” rupe tăcerea și spune adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Nu mai suportam...”

Data actualizării: | Data publicării:
Nuami Dinescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nuami Dinescu, sursa foto Facebook

Actrița Nuami Dinescu a vorbit deschis despre relația cu Teo Trandafir și despre rolul care i-a marcat toată existența. 

Chiar dacă s-a bucurat de un succes cu personajul „Tanța”, actrița Nuami Dinescu spune că acest rol i-a pus foarte multe piedici în carieră. Vreme de șapte ani, „Tanța” a fost cel mai iubit personaj de televiziune. Nuami Dinescu și Teo Trandafir au făcut senzație cu emisiunea ”Teo”, de la PRO TV. Dar ce s-a întâmplat cu actrița după succesul cu personajul „Tanța”?


„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea. A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa.


Pentru că în momentul în care ataşezi nişte detalii – boneţica şi şorţul ăla – nu mai sunt eu şi pot spune orice măgărie, pentru că nu am zis-o eu, a zis-o Tanţa. Asta e şmecheria cu personajele. Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru”, povestea artista pentru adevarul.ro.


Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca între ea și colega ei de platou, Teo Trandafir să se fi legat o frumoasă poveste de iubire, Nuami Dinescu a declarat pentru Impact.ro că de fapt cele două nici măcar nu își mai vorbesc. Chiar dacă nu a existat niciun fel de conflict, cele două nu au fost niciodată apropiate. 

„Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea? Eu de atunci am mai lucrat și lucrez la diverse proiecte de televiziune, nu am lucrat toată viața la acea emisiune”, a declarat Nuami Dinescu pentru Impact.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel