Tania Popa a aniversat 13 ani de căsnicie. Actrița este căsătorită cu un bărbat cu 11 ani mai tânăr: „Am un bărbat foarte romantic”

Data publicării:
Tania Popa, sursa instagram
Descriere foto: Tania Popa, sursa instagram

Tania Popa și soțul ei au aniversat 13 ani de căsnicie. Actrița a vorbit despre relația pe care o are cu acesta.

Tania Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste alătri de un bărbat care este mai mic cu 11 ani decât ea. Cu toate astea, actrița și soțul ei au demonstrat că dragostea nu are vârstă, iar recent au sărbătorit 13 ani de căsnicie. Tania Popa a fost răsfățată din plin în această zi specială. Actrița a mărturisit că soțul ei a scos-o în oraș la o cină romantică.

„Chiar dacă el nu vrea să recunoască, am un bărbat foarte romantic, care mă surprinde de câte ori are ocazia”, a mărturisit Tania Popa, la Antena Stars.

Actrița a declarat că ea și soțul ei s-au căsătorit la o săptâmână după ce s-au cunoscut. De asemenea, Tania Popa a mărturisit că nu există nicio regulă când vine vorba de relații.

„Nu există nicio regulă. Poți să fii fericit după o zi sau poți să trăiești 20 de ani cu cineva și după să te desparți și să-ți dai seama că nu ai nimic în comun cu omul de lângă tine. (...) Dacă ne-am luat fără să ne cunoaștem, noi toți anii ăștia asta am făcut. Ne-am descoperit și ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. Ne descoperim în continuare și cred că că nu mai scapă el de mine, dar nici eu de el”, a mai spus Tania Popa.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel