Tania Budi, pe mâna medicilor esteticieni. Vedeta și-a făcut prima operație, la 53 de ani: „Ajunsesem într-o situație care mă deranja”

Data actualizării: | Data publicării:

Tania Budi este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Cum arată aceasta după prima operație estetică.

Tani Budi se bucură de o frumusețe aparte și de o siluetă perfectă. Vedeta a împlinit 53 de ani, dar timpul pare că a stat în loc pentru ea. Chiar dacă mulți ar fi crezut că aceasta a apelat de-a lungul timpului la operații estetice, vedeta susține că abia a ajuns în cabinetul  medicului estetician. Taniei i-a  fost extirpat surplusul de piele din zona ochilor. 


„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit.


L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a spus Tania Budi pentru click.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel