Tania Budi recunoaște că a fost înșelată: Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Tania Budi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tania Budi, Instagram

Tania Budi a vorbit despre infidelitatea prin care a trecut în relații, de-a lungul timpului.

Tania Budi este o femeie extrem de frumoasă, care, la vârsta de 53 de ani, se poate mândri cu un fizic de invidiat. Tocmai din acest motiv, aceasta a fost, de-a lungul timpului, extrem de râvnită și curtată de diferiți bărbați celebri, precum Cătălin Botezatu, Lucian Viziru și Dan Bittman. Deși este foarte atrăgătoare, vedeta a uimit recent, în cadrul unui interviu, unde a declarat faptul că a fost înșelată. Nici ea, la rândul ei, nu a fost extrem de fidelă în toate relațiile, spunând că a recurs și ea la acest gest, la un moment dat. 

‘’Depinde, de la caz la caz. Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt OK nici astea. Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea. Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur. Nu neapărat că am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat. Acum, nu știu fizic, dar dacă aș fi făcut lucrul ăsta, nu aș fi vorbit despre asta. Viața intimă mi se pare foarte importantă de ținut pentru tine’’, a declarat Tania Budi pentru Antena Stras, potrivit spynews.

Ce spune Tania Budi despre operațiile estetice

Frumoasa vedetă a mărturisit în trecut faptul că nu este de acord cu operațiile estetice duse la extrem, precizând că are printre persoanele apropiate foarte multe persoane care și-au schimbat total fizionomia din cauza intervențiilor.

“Nu sunt adepta intervențiilor pentru că te schimbă, nu mai ești tu. Am văzut multe persoane care în urma intervențiilor stai să te uiți de șapte ori să vezi dacă recunoști fața respectivă. (…) Și dacă mi-aș fi arătat vârsta nu aș fi apelat la ceva care să îmi ia firescul și personalitatea mea de pe fața. Îmi place să fiu eu și dacă nu s-ar fi putut face nimic, aș fi lăsat semnele imbrătrânirii decât să fiu un om care să nu mai fie recunoscut nici măcar de cei apropiați.”, a spus Tania Budi la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel