Tania Budi, probleme grave de sănătate din cauza unui accident. Și-a pierdut memoria și are o coastă fisurată

Data publicării:
Tania Budi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Tania Budi, sursa foto Instagram

Tania Budi a fost implicată într-un accident extrem de grav. Ce s-a întâmplat cu frumoasa blondină?

Chiar dacă este în vârstă de 53 de ani, Tania Budi este într-o formă de zile mari și își trăiește viața la maxim. Este foarte implicată în activități din sfere cât mai diverse și își dorește să facă tot ce nu a reușit până la această vârstă. Vedeta s-a apucat de echitație, dar în urma unui accident s-a ales cu mari probleme de sănătate. 


„Eu nu știu exact ce s-a întâmplat, dar acum sunt bine. Pe lângă faptul că mi-am pierdut cunoștința 7 secunde, au urmat niște ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc ceva”, a declarat Tania, potrivit Viva.ro. 


Chiar dacă acum râde pe seama acestui eveniment, Tania Budi s-a accident grav. Vedeta și-a pierdut memoria și a avut o coastă fisurată. Ba mai mult, aceasta nu își amintea nimic din ultimii 2 ani, nici măcar vârsta. Tania spune că și-ar fi dorit să uite ultimii 20 de ani din viața ei. 


„Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu și un prieten și m-au dus la medic. Eu îi întrebam din 5 în 5 minute ce s-a întâmplat, iar ei ziceau că am căzut în cap. După, la câteva minute, iar îi întrebam ce s-a întâmplat. Până să îmi revină toată memoria, la un moment dat, m-am uitat pe rețeta pe care mi-a dat-o doctorul, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon. Mi-am văzut numele pe rețetă și vârsta. Atunci eu am început: dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?


Și prietena mea m-a întrebat: dar câți ani ai? 51 de ani, ziceam eu. Practic toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse. Am pus întrebări și despre oameni care se aflau cu doi ani în urmă, în viața mea. Creierul blochează automat neuornii în a comunica între ei imediat dupa un șoc și probabil s-a întâmplat acest fenomen. Data viitoare când voi cădea mi-as dori să-mi pierd memoria pe ultimii 20 de ani”, a spus Tania Budi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel