Tania Budi, declarații siropoase pentru Cătălin Botezatu. Ce relație este între vedetă și celebrul designer: „Este bărbatul perfect”

Tania Budi i-a făcut lui Cătălin Botezatu o declarație de dragoste. Vedeta a dezvăluit și ce relație are cu celebrul designer. 

Tania Budi se numără printre cele mai apreciate vedete din showbiz. Este o femeie de succes, extrem de frumoasă și are o relație specială cu celebrul designer, Cătălin Botezatu. 

Tania Budi, declarații siropoase pentru Cătălin Botezatu

Vedeta a recunoscut, în nenumărate rânduri, că între ea și Cătălin Botezatu este o prietenie foarte strânsă. Prezentă în cadrul unui eveniment monden, Tania Budi s-a emoționat în momentul în care a vorbit despre bunul său prieten. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Botezatu și îl descrie ca fiind un bărbat perfect, care are un suflet mare.

„Pe mine mă măgulește, mă emoționează extrem de tare orice spune despre mine. El e mult mai exuberant în declarații, eu sunt o fire puțin mai introvertită, dar asta nu înseamnă că nu am niște sentimente pentru el, nu cred că se pot descrie în cuvinte. Este bărbatul perfect dacă mă întrebi, și pe dinafară și pe dinăuntru.

Sufletul lui e ceva imens. Vezi câte e de frumos, sufletul lui înmulțește-l cu un milion. Mai frumos atât decât atât nu se poate, e un bărbat superb.”, a declarat Tania Budi, pentru WOWnews.

Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă la adresa Taniei Budi

Și Cătălin Botezatu are doar cuvinte frumoase la adresa Taniei Budi. Celebrul designer a recunoscut că prietena sa se numără printre acele persoane care nu au plecat niciodată de lângă el, oricât de greu i-a fost. Totodată, acesta a precizat că o iubește enorm pe Tania Budi și că are un suflet extraordinar de frumos. 

Tania Budi a fost mereu prezentă în viața mea, pentru că ea face parte din viața mea.

Este o femeie specială, un suflet special, de o frumusețe rară și deosebit de mare. Totuși, nu are 18 ani, cred că toate femeile din România ar vrea să arate ca Tania Budi acum, deci asta e. Are un suflet extraordinar, o iubesc enorm.", ne-a mărturisit Cătălin Botezatu.

Tania Budi este o femeie de succes

Tania Budi recunoaște că a plecat de jos și a muncit foarte mult pentru tot ce are în prezent. 

„Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani. Chiar dacă am o afacere care merge, la care am muncit mult, am fost și foarte jos, și foarte sus. Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei. În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine. Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul”, a spus Tania Budi pentru Fanatik.

„Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală”, explică Tania Budi, pentru sursa citată.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 sep 2023, 09:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience