Tania Budi, totul despre operațiile estetice. Vedeta a recunoscut de câte ori a trecut pragul medicului estetician:“Am grijă să nu o iau razna”

Data actualizării: | Data publicării:
Tania Budi, sursa instagram
Descriere foto: Tania Budi, sursa instagram

Tania Budi a dezvăluit câte intervenții estetice are, dar și care este părerea ei despre vizitele prea dese la medicul estetician.

Tani Budi se bucură de o frumusețe aparte și de o siluetă perfectă. Vedeta a împlinit 53 de ani, dar timpul pare că a stat în loc pentru ea. Chiar dacă mulți ar fi crezut că aceasta a apelat de-a lungul timpului la operații estetice, vedeta susține că abia a ajuns în cabinetul  medicului estetician.

Frumoasa vedetă a mărturisit că nu este de acord cu operațiile estetice duse la extrem, precizând că are printre persoanele apropiate foarte multe persoane care și-au schimbat total fizionomia din cauza intervențiilor.

“Nu sunt adepta intervențiilor pentru că te schimbă, nu mai ești tu. Am văzut multe persoane care în urma intervențiilor stai să te uiți de șapte ori să vezi dacă recunoști fața respectivă. (…) Și dacă mi-aș fi arătat vârsta nu aș fi apelat la ceva care să îmi ia firescul și personalitatea mea de pe fața. Îmi place să fiu eu și dacă nu s-ar fi putut face nimic, aș fi lăsat semnele imbrătrânirii decât să fiu un om care să nu mai fie recunoscut nici măcar de cei apropiați.”, a spus Tania Budi la Antena Stars.

 

Câte operații estetice are Tania Budi?

 

Tania Budi a declarat că are o singură operație estetică. Mai exact, aceasta a făcut o blefaroplastie, pentru a scăpa de semnele de oboseală din jurul ochilor.

“Singura intervenție chirurgicală este o blefaroplastia pentru că la ochi apar niște semne de oboseală și aia a fost singura și ultima de actum încolo. Nu te schimbă cu absolut nimic blefaroplastia. Doar arăți foarte odihnit. Zero barat, îți ia oboseala de pe ochi, asta este tot. Depdendență este și de jocuri de noroc, de droguri și de intervenții. Dacă devii dependent și o iei razna… văd multe fete care ajung să fie de nerecunoscut și e păcat”, a mai spus Tania Budi pentru sursa citată.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel