TALISMANE NOROCOASE în funcție de zodie. Află ce ți se potrivește!

Data publicării:
Talisman. Sursa foto: unsplash.com
Descriere foto: Talisman. Sursa foto: unsplash.com

Fiecare semn din zodiac are o energie aparte. De aceea, orice semn poate să beneficieze de un talisman norocos și protector. Iată ce ți se potrivește, în funcție de zodia ta!

Din cele mai vechi timpuri, oamenilor le-a plăcut ideea de a avea un talisman norocos. Un obiect în care să creadă și care să le aducă noroc.

Totodată, miturile și legendele antice spun că talismanele aduc prosperitate și noroc în diferite domenii ale vieții. Această credință a fost transmisă, dintr-o generație în alta, iar astrologii au putut să definească talismanele ideale pentru fiecare semn din zodiac.

Acestea sunt talismanele pentru cele 12 zodii!

Berbec

Care este talismanul aducător de noroc pentru primul semn din zodiac? Ei bine, cheia este! Să nu uităm că nativii Berbeci sunt foarte hotărâți, ambițioși și energici în toate aspectele vieții. Nu renunță ușor sau poate nu o fac niciodată, iar această calitate îi caracterizează cel mai bine.

Fiindcă îi inspiri pe cei din jur și vrei să îi ajuți să își atingă scopurile, semeni cu o cheie care deschide uși pline de oportunități noi. Poți alege orice, un tricou cu o cheie imprimată sau o cheie pe post de pandantiv. Tu alegi!

Taur

Semnul Taur are următorul talisman norocos: cifra 7! Această cifră este considerată aducătoare de noroc. În religiile occidentale, se știe că Dumnezeu a creat lumea în șase zile și a ales odihna pentru cea de-a șaptea zi. Totodată, să ne amintim de importanța acestei cifre: există șapte minuni ale lumii, șapte continente, șapte culori în curcubeu. Dacă alegi orice obiect sau talisman cu cifra 7, poți considera că deții toate secretele lumii. Vei atrage abundența.

Citește mai mult pe astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel