TĂIERE vouchere de vacanță. Budăi: O decizie care va adânci și mai mult criza economică

Marius Budăi, sursa foto Facebook
Descriere foto: Marius Budăi, sursa foto Facebook

Deputatul PSD Marius Budăi a oferit o reacție, în exclusivitate pentru DC News, privitor la tăierea tichetelor de vacanță de către Guvernul Cîțu.

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, deputatul PSD Marius Budăi a reacționat la tăierea tichetelor de vacanță de către Guvernul Cîțu:

„Este o decizie care va adânci și mai mult criza economică, la fel ca celelalte decizii bazate pe austeritate, deoarece va lovi atât în salariat, cât și în industria de profil, de turism.

Desigur că voucherele de anul trecut ajută că pot fi folosite în acest an, dar nu aici este problema. Nu sunt foarte multe vouchere rămase și ar trebui ca Guvernul să știe că anul trecut litoralul românesc, în proporție de aproape 80%, a fost ținut de aceste vouchere, chiar în condiții de pandemie, când oamenii nu prea au avut dreptul să se deplaseze. Acele vouchere au fost un respiro extraordinar de bun pentru industria de profil”, a punctat Marius Budăi.

Citește articolul integral pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 08 feb 2021, 17:02 | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience