Tăiați o lămâie și puneți-o lângă patul dumneavoastră. Beneficii UIMITOARE. Toată lumea ar trebui să încerce asta!

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

 Tăiatul lămâii și așezarea lui lângă patul tău, într-un mic bol, are o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta.

Impuls de vitamine

Dacă nu te deranjează gustul extrem de acru, ai putea mânca o lămâie întreagă și gata. Lămâile ne oferă un adevărat boost de vitamine: sunt pline de fitonutrienți super sănătoși. Acești fitonutrienți pleacă la vânătoare în interiorul corpului tău pentru așa-numiții radicali liberi care provoacă daune. Să vă începeți dimineața bând un pahar de apă călduță cu suc de lămâie vă poate ajuta, de asemenea, să vă porniți digestia și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți pielea. Cu alte cuvinte: nu există nimic altceva decât beneficii de obținut din consumul acestui fruct acru.

Stomacul gol

Dacă vrei să profiți la maximum de apa cu lămâie, este important să o bei dimineața, pe stomacul gol. În acest fel va fi cel mai eficient când vine vorba de curățarea organismului de toxine. În plus, stimulează pierderea în greutate. Asta pentru că ficatul tău produce mai multă bilă dacă bei apa cu lămâie pe stomacul gol. La rândul său, asta duce la faptul că îți este mai puțin foame și digeri mai repede alimentele. Consumul de apă cu lămâie este bun și pentru igiena orală, datorită acizilor pe care îi conține o lămâie. Acești acizi se asigură că bacteriile, precum și orice resturi ale alimentelor pe care le-ai mâncat vor dispărea din gură.

Dar știai că poate ajuta și împotriva depresiei și a atacurilor de anxietate? Iată cum funcționează acest lucru!

Proprietăți antiseptice

Aroma unei lămâi conține proprietăți antiseptice, care îți pot influența starea de spirit. Acest lucru înseamnă că aroma fructului vă poate ajuta să aveți mai puține crize de depresie și atacuri de anxietate și creează o atmosferă pozitivă în cameră. Singurul lucru de care ai nevoie pentru acest truc sunt câteva lămâi. Tăiați partea superioară a unei lămâi și așezați-o în poziție verticală, cu partea tăiată în sus. Apoi, luați un cuțit ascuțit și tăiați în partea de sus a fructului în ambele sensuri. Aveți grijă să nu secționați complet părțile. Așezați lămâia tăiată într-un bol lângă patul dumneavoastră și lăsați aroma să-și facă treaba. Dacă vrei ca acest truc să fie și mai eficient, poți așeza un bol cu o lămâie tăiată în fiecare colț al camerei.

Concentrație

Ca și cum a te simți mai relaxat și mai puțin anxios nu este un motiv suficient pentru a încerca acest truc, mai avem un alt beneficiu pentru tine. Inhalarea aromei de citrice a fructului galben vă va stimula activitatea mentală. Devii mai concentrat atunci când miroși această aromă în fiecare zi, iar memoria ta se va îmbunătăți și ea, potrivit tips-and-tricks.co



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel