Sylvia Sîrbu, sfaturi pentru femeile care au complexe. Profa de Zen explică cum putem scăpa de ele: ”Apar tot felul de fibroame, chisturi, probleme hormonale”

Sursa foto: Sylvia Sîrbu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sylvia Sîrbu, instagram

Sylvia Sîrbu, numită și Profa de Zen, le-a oferit femeilor o lecție gratuită pentru încrederea de sine. 

 În urmă cu ani buni, Sylvia Sîrbu urca pe cele mai mari scene din România cu trupa ASIA. A fost din nou în centrul atenției când a divorțat de Andrei Ștefănescu. De o bună perioadă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor, iar acum vedeta și-a descoperit o nouă pasiune, astfel că a devenit antrenoare de yoga.

Sylvia Sîrbu, sfaturi pentru femeile care au complexe

Într-un interviu recent, Sylvia a dezvăluit o nouă lecție importantă pentru femei. Mai exact Profa de Zen susține că femeile nu trebuie să uite puterea pe care o dețin și să aibă întotdeauna încredere în ele. 

“Noi femeile suntem foarte puternice, avem o forță interioară fantastică. Doar că am uitat că avem această putere. Suntem deconectate de energia noastră feminină, de energia noastră sexuală, de pântecul nostru. Femeia, când are greutăți în viață, începe să aibă probleme la nivelul pântecului.

Apar tot felul de fibroame, chisturi, probleme hormonale. Trebui să acordăm mai multă atenție corpului nostru, energiei noastre feminine, senzuale. Acum punem pe noi haine de firmă și ne machiem într-un anumit fel. Nu asta contează. Energia feminină vine din interior, din felul în care te miști, din felul în care vorbești. Trebuie să fii conectată cu tine, de acolo vine încrederea și siguranța”, a declarat Sylvia Sîrbu pentru FANATIK.

„Nu trebuie să-ți faci 1000 de operații estetice ca să fii o femeie care captează atenția”

Sylvia Sîrbu susține că invidia este unul dintre cele mai nocive lucruri, iar cele mai rele sunt femeile între ele. 

“O femeie care are încredere în ea, cu siguranță va lăsa o impresie bună celor din jur. Nu trebuie să fii frumusețea pământului, nu trebuie să-ți faci 1000 de operații estetice ca să fii o femeie care captează atenția. În același timp, noi femeile suntem mai puternice atunci când suntem conectate una cu cealaltă. În ziua de astăzi, femeile sunt rele.

Ne bârfim mult, există invidie, prieteniile nu mai sunt ca pe vremuri. În momentul în care avem curajul să ne dăm măștile jos, foarte multe femei rămân șocate.Indiferent de statutul pe care îl ai, la baza avem aceleași frici și nesiguranțe. Câte femei superbe nu sunt, care nu au încredere în ele? Atunci când ne arătăm așa cum suntem, se crează legături incredibile. Automat, puterea crește”, a mai spus Profa de Zen.

Sylvia Sîrbu;  “Trebuie să îți recâștigi puterea și să ai încredere în tine”

“Trebuie să ne aducem aminte că unde sunt multe femei, puterea noastră crește. Trebuie să ne recâștigăm puterea noastră interioară. Să conștientizăm ce există în interiorul nostru. Până la urmă, noi suntem cele care dau viață, iar acest lucru este incredibil. Ca femeie, trebuie să ai mai multă încredere în tine.

Înainte de Hristos, se mergea mult pe matriarhat, erau venerate zeițele fertilității. Femeia avea un rol extrem de important în societate. De când au apărut religiile monoteiste, nu înțeleg de ce cele mai importante personaje trebuie să fie bărbați. Rolul nostru s-a diminuat considerabil. Noi creștinii, în subconștientul colectiv avem anumite prejudecăți. Cum ni s-a spus că Eva a fost personajul slab care l-a ademenit pe Adam să muște din măr.

Practic, din cauza Evei zic ei că s-a distrus paradisul. Oricum, se spune că Eva nu era foarte importantă, că era făcută din coasta lui Adam. Se merge cu această preconcepție colectivă, pe care nu o realizăm uneori. De-a lungul istoriei, femeile au fost subestimate și există misoginism și în ziua de azi. Pe de altă parte, există și feminism toxic și exagerat, care nici acesta nu e bun”, a mai adăugat Sylvia Sîrbu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 iul 2023, 10:29 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience