Sylvester Stallone va interpreta pentru prima dată rolul principal într-un serial de televiziune

Data publicării:
Sylvester Stallone, instagram
Descriere foto: Sylvester Stallone, instagram

Actorul american Sylvester Stallone va interpreta pentru prima dată rolul principal într-un serial de televiziune, "Kansas City", scris şi produs de Taylor Sheridan şi Terence Winter pentru platforma de streaming Paramount Plus.

Acest serial, cu o acţiune plasată în zilele noastre, îl prezintă pe legendarul gangster newyorkez Sal (Sylvester Stallone), care se confruntă cu dificila sarcină de a-şi ajuta familia lui italiană mafiotă să se impună în elita modernă din Kansas City, un oraş din statul american Missouri. Acolo, Sal se întâlneşte cu o serie de personaje surprinzătoare, care îl vor însoţi de-a lungul ascensiunii sale către putere şi influenţă.

Taylor Sheridan şi Terence Winter vor scrie scenariul şi vor fi producători executivi ai serialului "Kansas City". Sylvester Stallone va fi şi el unul dintre producătorii executivi.

Proiectul marchează primul rol principal pe care Sylvester Stallone îl va interpreta într-un serial de televiziune. Starul american este cunoscut pentru interpretările sale din francizele cinematografice "Rocky", "Rambo" şi "Expendables". Pentru participarea lui la filmul "Rocky", Sylvester Stallone a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun actor şi pentru cel mai bun scenariu original.

Starul american a primit o nominalizare la Oscar şi în 2016 pentru rolul secundar din filmul "Creed", în care a jucat alături de Michael B. Jordan.

Printre alte producţii notabile din filmografia actorului american se află pelicule precum "Tango and Cash", "Demolition Man" şi "Cliffhanger", relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel