Sylvester Stallone și soția sa divorțează după 25 de ani de căsnicie. Care este motivul despărțirii: „O voi iubi întotdeauna”

Data actualizării: | Data publicării:
Sylvester Stallone, sursa instagram
Descriere foto: Sylvester Stallone, sursa instagram

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi vor divorța, după 25 de ani de căsnicie. 

După 25 de ani de căsnicie, Flavin, în vârstă de 54 de ani, a depus vineri, la un tribunal din Palm Beach County, Florida, o cerere de "desfacere a căsătoriei și alte măsuri" de la starul Sylvester Stallone.

Stallone, în vârstă de 76 de ani, a abordat rapoartele potrivit cărora despărțirea lor a venit după ce el și-a luat un Rottweiler, Dwight, iar o neînțelegere legată de câine a declanșat alte certuri care au dus la depunerea cererii de divorț.

Sylvester Stallone: „Am cel mai mare respect pentru Jennifer"

Actorul a declarat miercuri pentru TMZ că, deși el și Flavin nu s-au înțeles în privința îngrijirii câinelui - mai ales că sunt bicoastali și el călătorește frecvent la serviciu -, acest lucru nu a dus în cele din urmă la despărțirea lor. "Nu am pus capăt relației din cauza unui argument atât de banal", a spus el.

"Pur și simplu am mers în direcții diferite. Am cel mai mare respect pentru Jennifer", a adăugat Stallone. "O voi iubi întotdeauna. Este o femeie uimitoare. Este cea mai drăguță ființă umană pe care am întâlnit-o vreodată".

El a vorbit și despre decizia sa de a acoperi un tatuaj pe braț pe care și l-a făcut cu Flavin în urmă cu 14 ani cu un omagiu adus regretatului său câine Butkus. Actorul a declarat pentru TMZ că a încercat să reîmprospăteze tatuajul, dar în schimb s-a stricat, așa că a decis să îl acopere cu Butkus.

Noul tatuaj al lui Stallone prezintă o poză de profil a bullmastiff-ului care a murit în 1981 în urma unui atac de cord, potrivit mai multor surse. Conform TMZ, un tatuaj mare cu Jennifer Flavin este încă prezent pe spatele său.

Jennifer Flavin, prima reacție despre divorțul de Sylvester Stallone

 Jennifer Flavin a declarat pentru PEOPLE că este tristă că s-a ajuns aici, însă vor prețui mereu tot ce a fost între ei în cei 25 de ani de căsnicie. 

"Sunt tristă să anunț că, după 25 de ani de căsnicie, am depus cererea de divorț de soțul meu Sylvester Stallone. Deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui întotdeauna relația de peste 30 de ani pe care am împărtășit-o și știu că amândoi suntem dedicați fiicelor noastre frumoase".

"Cer intimitate pentru familia noastră, în timp ce mergem mai departe pe cale amiabilă", a adăugat femeia de afaceri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel