SXSW Film Festival 2021, premieră mondială. Ce documentar va rula în deschidere

Data publicării:
Festival, surs pixabay/ aturor Gerd Altmann
Descriere foto: Festival, surs pixabay/ aturor Gerd Altmann

Deschiderea SXSW Film Festival 2021 va avea în deschidere o premieră mondială a celui mai așteptat documentar.

"Demi Lovato: Dancing with the Devil", un serial documentar dedicat actriţei şi cântăreţei Demi Lovato, regizat de Michael D. Ratner şi produs de YouTube Originals, va avea premiera mondială la Festivalul South by Southwest (SXSW) şi va deschide ediţia din 2021 a acestui eveniment, ce va fi organizat în premieră în format online, în perioada 16-20 martie, potrivit Agerpres.

În această producţie, care va fi difuzată pe YouTube în luna martie, Demi Lovato vorbeşte pentru prima dată despre supradoza care i-a fost aproape fatală, analizând aspectele care au dus la incidentul din 2018 şi la trezirea ei la realitate după acel eveniment şocant.

Noul serial documentar este o continuare a documentarului din 2017 "Simply Complicated", produs de YouTube, şi conţine totodată imagini filmate în primele etape de producţie ale turneului ei mondial "Tell Me You Love Me" din 2018.

Organizatorii festivalului SXSW au anunţat primele nouă titluri selectate în programul ediţiei din acest an, care, pentru prima dată, se va desfăşura în format online din cauza pandemiei de COVID-19. Vor fi difuzate pe internet sute de conferinţe, sesiuni de întrebări-răspunsuri, spectacole muzicale, expoziţii virtuale şi alte evenimente speciale, în locul tradiţionalelor întâlniri faţă în faţă care aveau loc de obicei în cadrul festivalului, organizat în Austin, un oraş din statul american Texas.

Cele nouă producţii anunţate joi de organizatori sunt următoarele: "Confronting a Serial Killer", de Joe Berlinger, "Demi Lovato: Dancing with the Devil", de Michael D. Ratner, "The Hunt for Planet B", de Nathaniel Kahn, "Hysterical", de Andrea Nevins, "Jacob's Wife", de Travis Stevens, "Luchadoras", de Paola Calvo şi Patrick Jasim, "Poly Styrene: I Am a Cliche", de Paul Sng şi Celeste Bell, "Recovery", de Mallory Everton şi Stephen Meek, "Violet", de Justine Bateman.

Programul complet al Festivalului SXSW va fi anunţat pe 10 februarie, iar platforma online dedicată ediţiei din 2021 a evenimentului va fi lansată pe 15 februarie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel