Dan Cruceru se retrage din SURVIVOR ROMÂNIA. Care este motivul pentru care nu va mai prezenta emisiunea

Data publicării:
Dan Cruceru, instagram
Descriere foto: Dan Cruceru, instagram

Dan Cruceru a ales să se retragă din cunoscuta emisiune Survivor România. Motivul este unul întemeiat.

Dan Cruceru este unul dintre cel mai cunoscuți și apreciați prezentatori Tv. Acesta a moderat emisiunea ”Survivor România”, însă acum a luat o decizie radicală, care i-a întristat pe fani. Dan Cruceru a ales să nu mai prezinte emisiunea de la Kanal D, motivul principal fiind familia și proiectelor sale cărora vrea să le acorde mai multă atenție în perioada ce urmează.

”A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează (..) Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine. Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor Romania! Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu Acun Media și Kanal D Romania două companii fenomenale. Thank you, Acun Ilıcalı Bey, for this opportunity! Thank you, mister Ugur Yesil, CEO Kanal D, for all your support! Thank you, mister Mustafa Kazan, for all your advices! Mulțumesc Clara Bomboe și întregii echipe Kanal D pentru că m-ați făcut să mă simt ca într-o familie. Thank you, Dogu, you’ve been my best friend for 5 months in Dominican! Thank you, Arif Cabuk, you rock!”, a transmis Dan Cruceru pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Cruceru (@dancruceru)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel