Survivor România: Tj Miles, trimis în exil. Cătălin Zmărăndescu: Mă bucur că l-am detronat pe TJ

Data publicării:
Captură video protv.ro
Descriere foto: Captură video protv.ro

În ediția Survivor, de pe 20 martie, doi concurenți au fost trimiși în exil.

A avut loc un nou Consiliu, la Survivor, în ediția de pe 20 martie, unde concurenții au trebuie să-și trimită, din nou, un coleg pe Insula Exilaților. Asta s-a întâmplat după un joc de recompensă, câștigat de Războinici cu un scor de 10-4. 

Cei ce au avut puterea de decizie au fost cei doi concurenți, din ambele echipe, care au scos cel  mai bun timp pe traseu. Așadar, din tabăra Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu a fost cel care a numit un coleg să meargă în exil, iar din tabăra Războinicilor, Mihaela, noua concurentă, a fost cea mai rapidă.

Tj Miles și Relu trimiși pe Insula Exilului

„Oarecum eram conștient că am adus cel mai rapid timp, mă bucur că am reușit să fac asta și că l-am detronat pe TJ pentru că el deține recordul la viteză. Este o decizie importantă pe care trebuie s-o iau, nu o s-o împachetez în vreun fel. Nu voi trimite o fată la Exil, Mari mai are de lucrat, dar e la început. Celelalte fete sunt sigur că își vor reveni. Mă îndrept spre băieți, unde toți am fost în Exil, mai puțin TJ, așa că alegerea mea este TJ Miles, sper să nu se supere și să înțeleagă că nu e ușor acolo”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu, al Survivor, difuzată pe ProTV, potrivit playtech.

„Nu o iau personal, ăsta este jocul, sunt pregătit pentru orice, mă duc în Exil cu capul sus și sper să câștigăm imunitatea”, a fost mesajul lui TJ Miles.

Relu, trimis pentru a treia oară în exil

Dacă TJ este trimis pentru prima dată pe insulă, Relu este a treia oară ales de colegi să se exileze. 

„Nu mi-am dorit să fiu cea mai rapidă pentru că sunt abia venită. Nu știu tot ce se întâmplă în echipă, nu vreau să fiu vorbită urât de către colegi. Cred că voi face aceeași greșeală pe care au făcut-o colegii mei. A mai fost în Exil, este destul de matur să înțeleagă că altă decizie nu am în momentul de față, numele pe care îl voi spune va fi Relu”, a completat și Mihaela, la Survivor România.

„Așa cum a spus ea, este de o săptămână venită, nu s-a familiarizat cu noi, cu jocurile, cu traseele. O să am timp să mă gândesc la asta în perioada de exil. Eu sunt un perfecționist în totalitate, nu pierd niciun cuvânt, niciun gest, nicio grimasă”, a fost și  Relu Pănescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel