Survivor România. SCANDAL în tabăra Războinicilor, după nominalizări. Relu: Gașcă, aveți ceva personal cu mine?

Data publicării:

sursa foto: Survivor România, facebook
Descriere foto: sursa foto: Survivor România, facebook

Războinii au pierdut jocul de imunitate, de pe 7 martie, în fața Faimoșilor.

După mai multe meciuri pierdute, victoria a venit, în sfârșit, și în tabăra Faimoșilor. Aceștia au câștigat jocul de imunitate, cu un scor de 10 la 6. Acest lucru îi ajută pe faimoși să-și păstreze toți cei șapte membri ai echipei, până la următorul joc de imunitate.

Cine este în pericol de eliminare de la Războinici

După cinci victorii consecutive, Războinicii au pierdut lupta de imunitate. Astfel, concurenții au fost nevoiți să facă nominalizări. Consiliul războinicilor s-a încheiat însă cu replici acide între concurenți, în emisiunea de pe 7 martie difuzată pe pro TV. Relu Pănescu, cel trimis de două ori pe Insula Exilaților, le cere explicații colegilor săi și îi întreabă dacă au ceva personal cu el.

"Aș vrea să pun mai multe întrebări colegului meu care m-a nominalizat spre exil, Ionuț. De ce eu? De ce din nou? Eu nu sunt nici cel bun, nici cel mai slab din această echipă. Pun întrebarea: Gașcă, aveți ceva personal cu mine? Eu sunt vânatul în această echipă? Mă simt ca o persoană hăituită de fiecare dată. Ce deranjează? Prezența mea?", a spus Relu Pănescu, în emisiunea Survivor, de pe Pro TV.

"Nu cred că face parte din acest trib"

Replica lui Ionuț Popa, cel căruia i s-a adresat în mod direct Relu, nu a întârziat să apară. Acesta a explicat de ce l-a trimis pe coechipierul său pe Insula Exilului, dar și de ce îl vrea ieșit din competiție.

"Te-am lăsat să vorbești, m-ai plictisit. Ești unul dintre cei mai slabi din această echipă. A încercat să manipuleze oamenii, pe Oana și pe Doru. A încercat să creeze el grup, pentru că știe că în competiția asta n-o să reziste mult. Strategia mea dacă aș vrea să ajung mai departe, garantat nu l-aș da pe el afară. I-aș da pe Delia, Ștefania. La noi în trib, exceptând Domnul Relu, este bine. Nu stă nimeni retras cum stă el. El nu cred că face parte din acest trib.", a spus Ionuț Popa, în aceeași emisiune.

În urma nominalizărilor, Relu Pănescu, Blaze și Ramona Crăciunescu sunt concurenții în pericol de eliminare, din tabăra Războinicilor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel