Survivor România. Scandal de proporții în tabăra Faimoșilor. Ce spun părinții lui TJ Miles: "Faimoșii nu sunt echipă"

Data publicării:
Facebook Survivor Romania
Descriere foto: Facebook Survivor Romania

Părinții lui TJ Miles au vorbit despre scandalul în care băiatul lor este implicat, la "Survivor".

Scandalul din tabăra Faimoșilor pare că nu se mai termină. După ce TJ Miles l-a nominalizat pe CRBL să meargă din nou în exil, numindu-l "lingușitor", concurenții s-au arătat a fi foarte supărați pe decizia lui și l-au acuzat de faptul că este influențat de Cătălin Smărăndescu.

"Nu ai cum să fii atât de influențabil decât dacă ești foarte slab, nepregătit, neinteligent și să nu-și poți forma propriile păreri cu care să mergi înainte, iar asta e ceva ce TJ face. Cum bate vântul, acolo se duce din barcă, în barcă. Acum, Cătălin și-a dorit probabil ca CRBL să meargă în exil, așa că CRBL a ajuns în exil, folosind cuvintele lui Cătălin, pentru că el nu știe nici măcar ce argumente vrea să trimită."a spus Laura Giurcanu, în cadul emisiunii "Survivor", difuzată pe ProTV.

Ce spun părinții lui TJ Miles

Părinții lui TJ Miles au sărit în apărarea concurentului, spunând faptul că multe dintre cuvintele pe care TJ le folosește, nici măcar nu le cunoaște, pentru că el nu este familiarizat cu limba română. 

"Ce nu-mi place mie sunt jignirile astea neinteligent.  Am zis deja că el are probleme cu limba română, am explicat de ce, nu cred că trebuie să ne simțim vinovați. Nimeni niciodată nu ne-a primit cu ostilitate, că ai accent, că nu știi să folosești un cuvânt sau altul. Nu cred că pentru asta trebuie să spui că nu e inteligent. A învățat să se integreze cu diverse naționalități, diverse religii, culturi. Și în țara sa natală e atâta ostilitate împotriva lui. Războinicii de ce nu se jignesc atât de mult?", a spus mama lui TJ Miles, în cadrul emisiunii "La Măruță", de pe Pro TV.

"Eu nu cred că e influențabil Miles. Bineînțeles că-și caută o alianață. A ratat alianța cu Rengle, cu Laura, acum se apropie de Cătălin. Trebuie să fii cu cineva. Dacă ești singur în junglă, nu ai de supraviețuit. ce mă deranjează pe mine este faptul că ei au stat acolo două luni și nu reușesc să pună împreună ceva. Un imn, un cântec. Nu au reușit să facă un dans de bucurie sau de supărare. Ceilalți încearcă să facă asta. Sunt echipă Războinicii. Faimoșii nu sunt echipă.", a adăugat tatăl lui TJ Miles.

"Eu cred că TJ e pus la mijloc"

Și soția lui CRBL și-a exprimat opinia despre această situație, învinuindu-l pe Cătălin Smărăndescu.

"Eu cred că TJ e pus la mijloc. E o altă problemă, cred că-i o strategie de-a lui Cătălin Smărăndescu. Așa cred eu. Cred că și-a găsit o strategie și acum o pune în aplicare și suferă altul, nu el.", a spus Elena, soția lui CRBL.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel