Survivor România. Robert Niţă a părăsit competiţia

Data publicării:
Robert Niță, sursa: instagram
Descriere foto: Robert Niță, sursa: instagram

Robert Niţă a ieşit din concurs.

Parcursul lui Robert Niţă la Survivor România 2022 s-a încheiat în această seară. "Faimosul" a fost eliminat. Concurentul din echipa Faimoșilor nu a putut intra prea mult pe traseu din cauza unei probleme de sănătate și, astfel, a fost propus spre eliminare. 'Încetase să mai fie pentru mine o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Și asta a fost o modalitate de a-mi testa limitelele' a spus acesta, transmit cei de la Survivor România.

Roxana Ciuhulescu a transmis şi ea un mesaj pe Facebook

Roxana Ciuhulescu, cea care a părăsit şi ea concursul, a transmis pe pagina sa de Facebook: "Robert Nita, știu cât te-au chinuit durerile spatelui și cu toate astea, cât de dedicat ai fost echipei. #respect Mulțumesc pentru toate momentele petrecute împreună în junglă și pentru susținerea pe care am avut-o din partea ta!Îți doresc să te întorci cu bine acasă, la familia ta și să te recuperezi repede! #goledenboy , chapeau!".

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience