Survivor România. Relu Pănescu a părăsit competiția, în ediția de pe 19 aprilie

Data publicării:
Captură video ProTV
Descriere foto: Captură video ProTV

Relu Pănescu a fost concurentul care a plecat acasă de la Survivor.

Relu Pănescu a fost cel care a părăsit competiția Survivor, în urma voturilor publicului, iar ceilalți doi concurenți nominalizați: TJ Miles și Mari vor continua lupta în junglă. Relu Pănescu a fost numit de colegii săi de mai multe ori pentru a părăsi competiția și a fost trimis, în repetate rânduri, și în exil.

"Prin prezența mea aici am ajuns ajuns aă apreciez cel mai mult mâncarea. Am ajuns să apreciez foarte multe lucruri. Sunt enorm de multe persoane care în viața de zi cu zi trăiesc cum trăim noi aici, în aceste condiții. În toată viața mea nici măcar o zi nu am trăit în așa condiții, iar noi nu apreciem. Sunt o grămadă de lecții pe care mi le-am însușit și plec acasă cu ele. Este incredibil ce am putut să trăiesc în aceste 3 luni, de când sunt aici.", a spus Relu Pănescu, în emisiunea Survivor, de pe ProTV.

Foștii săi colegi, din echipa Faimoșilor, au fost foarte încântați la auzirea veștii.

"În sfârșit.", a fost repica lui Ionuț Popa.

"Strategia a mers.", a adăugat și Alexandra Duli.

CRBL a părăsit și el competiția, cu o zi înainte

CRBL a părăsit și el competiția, în ediția de pe 18 aprilie. Anunțul neașteptat a venit în urma problemelor de sănătate, pe care artistul le are de câteva ediții. Medicii au fost cei care au decis să-l trimită acasă pe acesta. CRBL a primit vestea cu foarte mult regret, deoarece își dorea cu orice preț finala.

"Am un anunț extrem de important de făcut. În această seară, în acest consiliu, unul dintre voi părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la linia de start în competiție și acest concurent este CRBL. O să părăsești competiția pe temeiuri medicale. CRBL, te-ai aflat sub tratament pentru o perioadă de timp, această recuperare așteptată au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme. În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, medicul a decis, în urma unor investigații suplimentarea, că starea ta de sănătate necesită o recuperare în alte condiții, decât oferă competiția." , a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel