Survivor România. Războinicii au câștigat, din nou, jocul de comunicare. Cătălin Smărăndescu: Mi-e rușine că mai port culorile astea

Data publicării:
Captură video youtube/ Survivor România
Descriere foto: Captură video youtube/ Survivor România

Săptămâna s-a încheiat pentru concurenții de la "Survivor" cu un nou joc de comunicare.

O nouă săptămână plină de provocări s-a încheiat pentru concurenții de la Survivor. Ultimul joc înainte de eliminare a fost, ca de fiecare dată, jocul de comunicare. Șansa de a vorbi cu cei dragi și de a afla detalii despre situația celor de acasă, i-a făcut pe concurenți să lupte până la epuizare.

Jocul s-a încheiat cu un scor istoric în acest sezon, de doar 2 la 10, pentru Războinici, iar Faimoșii nu vor lua legătura nici săptămâna aceasta cu prietenii sau familia. Este al șaselea joc de comunicare câștigat de Războinici.

"Cât e scorul? 10-2. Istorie pentru noi", a fost sloganul strigat de Războinici.

Cătălin Smărăndescu, enervat după pierdea jocului

Boxerul Cătălin Smărăndescu s-a arătat a fi foarte deranjat de această situația, exprimându-și clar dorința de a părăsi competiția.

"Următorul consiliu, votați-mă, eu mă duc acasă. Nu vreau să stau să mănânc bătaie. Nu vreau și nu-mi place. Toată viața mea am fost campion. Se întâmplă să greșești o dată, dar de două ori e mult. Dacă fiecare aduce câte un punct, nu ne mai batem capul. Rămâneți în continuare în joc și jucați-vă. Eu vreau acasă la familia mea. Eu din momentul ăsta n-o să mă mai cert cu nimeni niciodată.

Am 50 de ani, mă țin la viteză cu unii de 20 de ani și trag cât pot. Din momentul ăsta mie mi-e rușine că mai port culorile astea și aș vrea să ies afară din concurs, cam asta e părerea mea. Nu mă mai interesează, m-am săturat să stau cu capul în pământ. Vreau acasă că e mai bine așa.", a spus Cătălin Smărăndescu, în cadrul emisiunii "Survivor", de pe ProTV.

"Cred că avem nevoie de foarte multe discuții, ca să vedem ce a mers prost. Noi devenim mai buni, dar ei devin mai buni, mai repede. E dureros, într-adevăr, dar mergem înainte.", a adăugat Laura Giurcanu.

Scandal în tabăra Faimoșilor

Scandalul din tabăra Faimoșilor pare că nu se mai termină. După ce TJ Miles l-a nominalizat pe CRBL să meargă din nou în exil, numindu-l "lingușitor", concurenții s-au arătat a fi foarte supărați pe decizia lui și l-au acuzat de faptul că este influențat de Cătălin Smărăndescu.

"Nu ai cum să fii atât de influențabil decât dacă ești foarte slab, nepregătit, neinteligent și să nu-și poți forma propriile păreri cu care să mergi înainte, iar asta e ceva ce TJ face. Cum bate vântul, acolo se duce din barcă, în barcă. Acum, Cătălin și-a dorit probabil ca CRBL să meargă în exil, așa că CRBL a ajuns în exil, folosind cuvintele lui Cătălin, pentru că el nu știe nici măcar ce argumente vrea să trimită."a spus Laura Giurcanu, în cadul emisiunii "Survivor", difuzată pe ProTV.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel