Survivor România. Ramona Crăciunescu, eliminată de la Războinici. Ionuț Popa: Îmi doresc din suflet să iasă din competiție

Data publicării:
Captură video/ ProTV
Descriere foto: Captură video/ ProTV

Un războinic a părăsit tabăra Survivor, pe 8 martie.

Ramona Crăciunescu este concurenta care a plecat acasă, de pe insula Războinicilor. Momentul a fost unul plin de emoție și trist, atât pentru ea, care își mai dorea să rămână în competiție, cât și pentru colegii ei.

"Parcă e un vis urât. Îmi pare rău, îmi doream din suflet să rămân la mult. Simt că nu am arătat tot, pentru că dorul de casă, foamea și condițiile de aici m-au făcut să fiu emotivă, uneori, pe traseu. Dar aici am descoperit niște oameni minunați, care chiar sunt o echipă.", a declarat Ramona Crăciunescu la "Survivor", difuzată pe ProTV. 

Concurenții îi aduc acuzații, în continuare, lui Relu 

Relu, concurentul trimis pe Insula Exilaților pentru a doua oară, este pus din nou la zid, de colegii săi, care îl acuză de duplicitate și de faptul că nu dorește să comunice cu ei, se autoizolează.

"Relule, când ai plecat din consiliu ai lăsat loc de bună seara? Nu mi s-a părut că ai lăsat loc de asta, mi s-a părut că ai lăsat loc de ură pură. De aia nu știu cum să vorbesc cu tine, nu știu cum să mă comport cu tine, nu știu cum să te iau", a spus Alex Delea. 

"Îmi doresc din suflet să iasă din competiție"

Mai mult, aceștia și-ar fi dorit ca nu Ramona să fie cea care părăsește competiție, ci Relu.

"La un moment dat i-a făcut un semn lui Blaze, ca și cum să sară și el la gâtul meu. Nu înțeleg de ce, mă depășește. Nu înțeleg cum acest om are 52 de ani și minte, de aia, îmi doresc din suflet să iasă din competiție, pentru că pur și simplu el nu este cu noi. De când a venit din Exil, este al om. Este un om fals și joacă un rol aici.", a continuat Ionuț Popa.

"Nu mint, nu sunt duplicitar, nu joc la două capete. Ăsta sunt, sunt o persoană tranșantă.", a venit replica lui Relu Pănescu.

Victorie în tabăra Războinicilor

Războinicii au fost cei care au câștigat jocul de comunicare, pentru a cincea oară, din ediția de pe 8 martie, în fața Faimoșilor, cu un scor final de 10 la 9.

Relu Pănescu și Blaze, ceilalți doi concurenți propuși spre eliminare, din tabăra Războinicilor, merg mai departe în competiție.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel