Survivor România. Echipele s-au unificat. Ce înseamnă acest lucru și ce avantaje au primit concurenții

Data publicării:
Captură video ProTV
Descriere foto: Captură video ProTV

Ediția de pe 27 martie, a emisiunii "Survivor", a venit cu foarte multe surprize, printre care "proba cântarului" și unificarea echipelor.

În ediția de pe 27 martie, Faimoșii au fost cei care au câștigat jocul de recompensă, cu un scor de 10-7, CRBL fiind cel care a adus ultimul punct. Aceștia s-au bucurat de o ieșire la un restaurant în Punta Cana, după mult timp în care nu au văzut urme de civilizație. După ce au mâncat pe săturate, surprizele nu s-au terminat pentru Faimoși, pentru că seara lor s-a încheiat la renumitul show din Punta Cana, Coco Bongo.

Ce surprize le-a pregătit consiliul de pe 27 martie, concurenților

Prima surpriză, la începutul consiliului de pe 27 martie, a fost proba cântarului. Concurenții au aflat astfel ce kilograme au acum, față de kilogramele pe care le cântăreau la începutul competiției.

Au fost și doi învingători, din fiecare tabără, la acest capitol, care au slăbit cel mai mult. Dacă în tabăra Războinicilor campionul pentru kilogramele în minus a fost Relu Pănescu, la Faimoși titlul a fost câștigat de CRBL.

Ambii au dat jos același număr de kilograme și, anume, 14. Dacă Relu Pănescu a intrat în competiție cântărind 83 de kg, acum, după aproape două luni petrecute în junglă, bărbatul a ajuns să cântărească 69. Uimirea a fost mare și la CRBL, care a intrat în competiție cu 101 kilograme și a ajuns să aibă 87. TJ a fost și el la mică distanță de cei doi, cântărind mai puțin cu 13 kilograme.

Începe Săptămâna Unificării, la Survivor

Și pentru că surprizele se țin lanț, pentru concurenții de la Survivor, aceștia au primit pe 27 martie, vestea care va schimba tot parcursul jocului, de acum. Cele două echipe vor fi unificate, acest lucru însemnând faptul că cele taberele vor locui de-acum pe aceeași insulă, vor mânca împreună mereu.

"Săptămâna aceasta nu va fi nimeni trimis în exil. De asemenea, în această săptămână nu vom avea eliminare. Aceste lucruri se întâmplă cu un motiv, pentru că acum și aici începe săptămâna de unificare.

Veți face duș, vă veți spăla pe dinți și toată igiena necesară de care aveți nevoie. Vă veți îmbrăca în haine frumoase, deosebite. Fetele vă veți putea machia, vă veți putea face părul. Veți reveni la obiceiurile normale, la normalitatea de acasă.", a spus Daniel Pavel,  prezentatorul emisiunii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel