Survivor România. CRBL a fost eliminat din competiție: E foarte trist pentru mine să plec pe motiv de sănătate. Mi-am dorit foarte mult finala

Data publicării:
Captură video ProTV
Descriere foto: Captură video ProTV

CRBL a fost eliminarea neașteptată de la Survivor, de pe 18 aprilie.

CRBL a fost cel care a părăsit competiția Survivor, în ediția de pe 18 aprilie. Anunțul neașteptat a venit în urma problemelor de sănătate, pe care artistul le are de câteva ediții. Medicii au fost cei care au decis să-l trimită acasă pe acesta.

"Am un anunț extrem de important de făcut. În această seară, în acest consiliu, unul dintre voi părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la linia de start în competiție și acest concurent este CRBL. O să părăsești competiția pe temeiuri medicale. CRBL, te-ai aflat sub tratament pentru o perioadă de timp, această recuperare așteptată au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme. În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, medicul a decis, în urma unor investigații suplimentarea, că starea ta de sănătate necesită o recuperare în alte condiții, decât oferă competiția." , a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor.

Care a fost reacția lui CRBL

Fostul concurent Survivor a fost extrem de supărat pentru această decizie, deoarece acesta își dorea, cu orice preț, să ajungă în finală.

"Așa cum am zis și astăzi, am început lupta acum mult timp, alături de Faimoși și am crezut că astăzi duc lupta mai departe și că urmează să-mi revin. Corpul eu nu a fost astăzi pe traseu, nu mă simt cel mai bine din lume, dar nici nu mă simt pregătit să plec acasă. Mi-am dorit mult să joc și îmi doresc în continuare, dar văd că nu mai pot vorbi la prezent. Mi-am dorit foarte mult finala. Nu pot să-mi imaginez că ăsta a fost ultimul meu traseu, iar acum este ultimul consiliu. E foarte trist pentru mine să plec pe motiv de sănătate. Nu am apucat să lupt și eu măcar o dată împotriva lui TJ. Am foarte multe regrete care țin de Survivor. Nu mi-a adus noroc semnul acesta de pe haină.", a spus CRBL.

Ce le-a spus artistul colegilor lui, înainte de plecare

"Indiferent ce a fost în competiție, nu uitați că tot ce faceți și spuneți aici rămâne pe veci. Bucurați-vă de acest joc frumos, cât puteți de mult. Trebuie să vă întoarceți acasă mai buni. Să câștige cel mai bun. ", au fost cuvintele prin care CRBL și-a luat rămas bun de la colegii lui.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel