Survivor România. Cătălin Zmărăndescu, eliminat din competiție. Ce spune luptătorul

Data publicării:
Captură video ProTV
Descriere foto: Captură video ProTV

Faimoșii au mai pierdut încă un membru din echipă, în ediția de pe 22 martie.

În ediția de pe 22 martie a emisiunii "Survivor", a fost motiv de sărbătoare în tabăra Faimoșilor, pentru că, în premieră, aceștia au câștigat jocul pentru comunicare, având posibilitatea să vorbească cu cei dragi, de acasă. Seara nu s-a terminat la fel de bine pentru ei, pentru că au mai pierdut încă un membru din echipă, după ce au fost învinși la jocul de imunitate.

TJ Miles, Mari și Cătălin Zmărăndescu, propuși spre eliminare

"Îmi doresc mult să stau aici, de asta am venit. Simt că pot să arat mai mult, simt că pot să mă bucur mai mult, de asta am venit aici, vreau să-i susțin și să îi ajut în continuare. Nu mi-a plăcut niciodată să mă duc la o competiție și să-mi iau repede echipamentul și să plec acasă.", a spus Mari, în emisiunea "Survivor".

"N-am nicio problemă să plec acasă, pentru mine Survivor este exact ce am avut nevoie în viața mea, la timpul potrivit. Toate lunile aici au fost o experiență de ținut minte toată viața.", a spus și TJ Miles, celălalt nominalizat.

Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția 

Cel care a obținut cele mai puține voturi și a fost nevoit să părăsească competiția a fost luptătorul Cătălin Zmărăndescu, fapt ce i-a șocat atât pe colegii concurentului, cât și pe cei din tabăra Războinicilor. Cu toate acestea, Cătălin și-a exprimat dorința, în repetate rânduri, de a părăsi competiția.

„Asta este, mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția am fost eu și doar eu, nu m-am schimbat cu nimic, am rămas același om, doar că am devenit mult mai răbdător și mult mai înțelegător.

Dacă ar fi să mă rezum la un singur lucru, ar fi acela că indiferent de ce cred eu, asta e o experiență pe care nu o voi uita ușor, probabil și peste 20 de ani probabil îmi voi aduce aminte de ea și le voi povesti copiilor mei, de ce nu și nepoților.

Dacă am învățat un lucru e acela că prietenii se nasc în timp, în timp foarte mare, ani de zile și faptul că am încredere foarte mare în oameni e un defect, sper ca pe viitor să îmbunătățesc lucrul ăsta și să nu mai am încredere.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu la Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel