Survivor România 2023. Vica Blochina și Jorge au părăsit competiția

Data publicării:
Sursa foto: Vica Blochina și Jorge, captură TV/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Vica Blochina și Jorge, captură TV/ colaj foto Spectacola

Survivor România 2023. În consiliul de eliminare, Vica Blochina și Jorge și-au luat la revedere de la Faimoși. 

Dublă eliminare la Survivor România. Din nefericire, echipa faimoșilor a mai pierdut încă doi membrii. Daniel Pavel a făcut anunțul  trist: din considerente medicale, Jorge trebuie să părăsească competiția Survivor România 2023. Ulterior, flacăra s-a stins și pentru Vica Blochina. 

 Vica Blochina și Jorge au părăsit competiția

Penultima ediție e emisiunii „Survivor România” a adus momente de panică în echipa Faimoșilor. Jorge a suferit o accidentare gravă și  a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a avut parte de îngrijirile necesare. Din nefericire, accidentarea pe care a suferit-o a însemnat sfârșitul competiție pentru Jorge. Medicii i-au pus și un diagnostic: ruptură de menisc. 

„Emoție, intensitate, rațiune, pentru că avem rezultatele analizelor făcute extensiv asupra genunchiului tău, Jorge. Astfel, pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate și nu în acestea de Survivor, pe care le cunoaștem foarte bine, Jorge părăsești competiția Survivor România în această seară, în acest consiliul. Aceasta este decizia medicală și îți urăm cu toții însănătoșire grabnică, să-ți revi, să te pui pe picioare cât mai repede.”, a fost anunțul făcut de Pavel Dan. 

Jorge a făcut și primele declarații, după eliminare. Artistul recunoaște că și-a dorit din tot sufletul să participe la Survivor, însă este extrem de dezamăgit că s-a accidentat și nu poate să lupte în continuarea. Totodată, acesta a precizat că se simte mult mai puternic acum, față de când a început competiția și că învățat foarte multe lucruri. 

„În momentul acesta, nici nu știu dacă să râd sau să plâng. Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu la Survivor, chiar mi-am dorit să fiu aici și frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care, universul mi-a transmis, în dimineața dinainte de imunitate, că nu o să mă bată, dar o să-mi rup un deget. Bine că a zis doar degetul și nu gâtul, Doamne ferește. Cu toate astea, sunt fericit. Acum îmi bate inima ca la maraton. Vreau să vă spun, cu mâna pe inimă, că am învățat enorm de multe de la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun, cu inima deschisă, că mă simt un om mult mai bogat. Mă simt mai puternic acum, decât atunci când am venit la Survivor. Am învățat și de la echipa mea foarte multe lucruri. ”, a fost prima reacție a lui Jorge, după eliminare. 

Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România 2023

Nominalizați spre eliminare erau Ada Dumitru, DOC și Vica Blochina. Din nefericire, Vica Blochina a fost cea care a părăsit competiția Survivor România 2023.

„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Și dacă ar fi fost să rămân aici, pentru mine ar fi fost un calvar. Nu am vrut să demoralizez colegii și am încercat tot timpul să stau pe pozitiv , dar întotdeauna, cumva, m-am conectat cu casa.

Mi-am dorit. M-am rugat la Dumnezeu astăzi să rămână Ada în competiție, pentru că știam că are nevoie să stea aici”, a spus Vica Blochina.

„Survivor România este cea mai grea competiție”

„Survivor România, cu vasta mea experiență de reality, este cea mai grea competiție, pentru oricine. Eu cred că e cea mai grea competiție din lume. Sunt foarte fericită că am făcut parte din această echipă. Sunt foarte fericită că am cunoscut oamenii ăștia. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am avut echipa adversă de Războinici, care sunt minunați. A făcut față, deci mi-a plăcut foarte mult”, a încheiat Vica.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel