Survivor România 2022. Laura Giurcanu a fost eliminată din competiție

Data publicării:
Sursa foto: Laura Giurcanu, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Laura Giurcanu, captură TV

Survivor România 2022 a venit cu o nouă eliminare. Laura Giurcanu a părăsit competiția. 

Ediția de marți seara a emisiunii Survivor România a venit cu o nouă eliminare în tabăra Faimoșilor. TJ Miles, CRBL și Laura Giurcanu au fost cei trei concurenți propuși spre eliminare. Din nefericire, Laura Giurcanu a fost cea care și-a făcut bagajele pentru a se întoarce în România. 

Laura Giurcanu a fost eliminată

După ce a aflat că ea este cea eliminată, Laura Giurcanu a ținut să facă și câteva declarații despre experiența trăită în Republica Dominicană. 

„Am învățat să fiu recunoscătoare, am petrecut, am râs și am plâns, am spart sute de nuci de cocos, plec cu un bagaj gol, dar plec cu un bagaj plin emoțional, cu o grămadă de învățături. Pentru mine Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot", a spus Laura Giurcanu. 

De ce s-a încheiat relația dintre Laura Giurcanu de la Survivor România și fostul ei logodnic

Laura Giurcanu și Cezar au pus punct relației de iubire după ce vedeta a aflat că este înșelată. Mai exact, concurenta Survivor România a văzut o fotografie în care partenerul său apărea alături de o altă femeie. 

„Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.’, a declarat Laura Giurcanu, potrivit substantial.ro.

Laura Giurcanu: „Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei”

Pănâ să fie înșelată, Laura Giurcanu a recunoscut că întrea ea și fostul iubit existau mai multe tensiuni și neînțelegeri.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată', a mai spus ea la vremea respectivă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel