SURVIVOR România 2022. Faimoșii s-au întors ÎMPOTRIVA lui CRBL: Nu mai are ce căuta la noi în echipă

Data publicării:
Facebook Survivor Romania
Descriere foto: Facebook Survivor Romania

Se agită spiritele în echipa Faimoșilor. CRBL a primit replici acide din partea echipei. Ce acuzații a primit artistul. 

Faimoșii s-au întors împotriva lui CRBL și spun că au fost dezamăgiți de atitudinea artistului în consiliul de nominalizare. Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle, replici acide la adresa artistului. 

"Am văzut un altfel de CRBL. Un CRBL total schimbat. Un om care ar da vina pe oricine, mai puțin pe el. Un om care a facut vinovată toată echipa pentru că el este în exil. Își merită locul este acum și și-l va merita în continuare, pentru că eu nu cred că el va veni spășit și cu capul în pămant, să repare ceea ce a făcut", a spus Cătălin Zmărăndescu la Survivor România. 

Emil Rengle spune s-a săturat de atitudinea lui CRBL și nu mai are ce căuta în echipa Faimoșilor. 

"Din punctul meu de vedere, încă de când l-am nominalizat, CRBL nu mai are ce căuta la noi în echipă. Mă defocusează de ceea ce e important aici, la Survivor", a transmis Emil Rengle. 

În ediția de ieri a emisiunii, CRBL a făcut o serie de declarații, după ce a fost trimis pe Insula Exilului. Natalia Duminică a fost cea care a ales să-l trimită pe artist în exil. 

CRBL, reacție acidă din exil: Pe lista neagră sunt toți Faimoșii

„Cum ar fi să pierdem imunitatea și să fiu tot eu nominalizat, și de data asta. Ar fi penibil să se întâmple treaba asta. 

Pe lista neagră sunt toți Faimoșii, toți, absolut toți. Nu sunt frații mei, nu sunt prietenii mei. Sunt niște concurenți cu care, la urma urmei, trebuie să concurez. Deocamdată, în echipă, după care individual. Eu să-i înțeleg, să mă adaptez, să găsesc un mediu comun, neutru, încât să putem merge mai departe. ca echipă. Nu mai merge. 

Elena este cu două fețe cel puțin

Din punctul mei de vedere, Elena este cu două fețe cel puțin. S-a schimbat radical, peste noapte, așa ceva nu se întâmplă decât dacă o faci voit. Otilia este foarte slabă, ca și caracter, se înfierbântă aiurea, nu are argumente, deja este speriată. Ce caută la Survivor?
Iar pe TJ Miles n-am să-l mai tolerez , cu una, cu două. Dacă va mai sări la gâtul meu, n-am să-l iert sub niciun fel de formă. 

Cred că dorința lor este să câștige jocul de imunitate, doar ca să-mi dea mie peste nas și să-mi dovedească: uite, am reușit să câștigăm și fără CRBL. CRBL nu e atât de puternic”, a declarat CRBL de pe Insula Exilului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel