Survivor România 2022. TJ Miles a părăsit competiția: „Sunt dezamăgit”

Data publicării:
Sursa foto: TJ Miles, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: TJ Miles, captură TV

TJ Miles a fost concurentul care a plecat acasă de la Survivor România 2022.

TJ Miles a fost cel care a părăsit competiția Survivor, în urma voturilor publicului. În această ediție, cele două echipe, Vulturi și Tigri, s-au luptat pentru jocul de comunicare, premiul  fiind un apel video cu un membru al familiei. În pericol de eliminare s-au aflat TJ Miles și Alex Nedelcu. Spre surprinderea tuturor, TJ Miles a fost cel care a părăsit Republica Dominicană. După această eliminare, cei opt concurenţi rămaşi în joc vor lua parte la probe individuale.

TJ Miles: „Competiţia asta schimbă oameni”

După aflarea veștii, TJ Miles a ținut să precizeze că este foarte dezamăgit de faptul că trebuie să părăsească competiția. Cu toate astea, această experiență l-a schimbat și a învățat foarte multe lucruri. 

„Era o surpriză dacă reuşeam să rămân. Sunt dezamăgit, dar viaţa merge mai departe. Competiţia asta schimbă oameni. Nu trebuie să câştigi ca să fii câştigător, trebuie doar să înveţi din fiecare pierdere ca să fii mai bun.”, a spus TJ Miles, la final.

Tigrii, criticaţi de fanii Survivor 2022, după eliminarea lui TJ Miles

După ce TJ Miles a fost eliminat din competiție, fanii au fost foarte critici la adresa Tigrilor din cauza faptului că toți colegii săi de echipă s-au bucurat pentru plecarea sa. Fanii au criticat dur comportamentul acestora și l-au felicitat pe TJ Milesc pentru felul în care a gestionat întreaga situație. 

„Nu am fost fană TJ și recunosc că voiam să rămână Nedelcu, însă sunt foarte dezamăgită de atitudinea colegilor din echipa tigrilor. Totuși a fost colegul lor în ultimele săptămâni și consider că ar fi trebuit să aibă alte reacții, chiar dacă dintre cei doi îl preferau pe Nedelcu. Chiar mi-a părut rău de situația urâtă în care a fost pus TJ și peste care el a trecut cu demnitate”, a scris un fan pe rețelele de socializare.

„Wow, ce reacție au avut Tigrii…Înțeleg că l-au vrut pe Nedelcu alături de ei, este normal, dar l-au făcut pe TJ să se simtă în plus. Urât, foarte urât. Începe să-mi pară rău că am ținut tot timpul cu Războinicii, caracterele lor abia acum încep să se vadă”, a mai scris un fan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel