Survivor 2022. Andreea Tonciu, atac dur la adresa unuia dintre concurenți. L-a găsit vinovat pentru destrămarea echipei Faimoșilor: „Nu îl mai suport!”

Data publicării:
Andreea Tonciu, captură TV/ Survivor România 2022
Descriere foto: Andreea Tonciu, captură TV/ Survivor România 2022

Andreea Tonciu a aruncat cuvinte grele la adresa unui concurent din echipa faimoșilor. 

Tensiunile cresc pe zi ce trece la Survivor România 2022. Andreea Tonciu a răbufnit la adresa lui Emil Regle, acuzându-l că din cauza lui se destramă echipa Faimoșilor. 

 

„Această echipă nu există. Din cauza lui Emil s-au creat numai grupuri din prima zi. El a stricat echipa, este cel care bârfește cel mai mult. Nu îmi place de el”, a răbufnit Andreea Tonciu.

 

Și Otilia Bilionera este de părere că în echipa lor există foarte multă tensiune. 

 

„Nu mai avem cum să fim o echipă strânsă, s-au pus cărțile pe față. E foarte multă tensiune între noi. Într-o parte se bârfește de unul, în cealaltă parte de altul și tot asa...”, a reacționat Otilia Bilionera.

 

CRBL: „Andreea Tonciu m-a șocat la consiliul tribal. Nu a recunoscut că a vrut să fie votată. M-a șocat. Ea a vrut să plece acasă încă din prima zi. Eu înjur doar cânt vorbesc cu ea, pentru că ea doar așa înțelege. Din cauza Andreei, eu nu o cunosc pe Otilia. Încerc să-mi aduc aminte din avion și tot nu-mi aduc aminte.”.

 

 

Mama Andreei Tonciu, previziune sumbră despre Survivor

 

Mama Andreei Tonciu a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, de la PRO TV, unde a vorbit despre cum vede ea lucrurile de acasă, ca mamă, în condițiile în care fiica ei a suferit o accidentare. 


“Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trait o mare trauma”, a declarat Maria Tonciu la PRO TV.

 

Întrebată dacă ea crede că Andreea ar puteafi propusă pentru eliminare pentru că Andreea nu s-a putut adapta, Maria Tonciu a răspuns: “Nu cred că nu s-a adaptat... Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă... Soțul ei, Daniel e șocat de ce trăiește ea acolo”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel