Sursa de inspirație a versurilor melodiei „Toxic” a lui Britney Spears. Nimeni nu s-a așteptat la această persoană

Data publicării:
Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram

Nimeni nu s-a așteptat ca un anonim din anii 2000, care ar fi fost și sursa celebrei melodii „Toxic”, să devină astăzi o persoană de anvergură.

Britney Spears, celebra cântăreață de muzică pop, este în vârstă de 41 de ani și a lansat pentru prima dată melodia intitulată „Toxic” în anul 2003. Ce nu știe multă lume este că versurile melodiei ar fi despre celebrul super-veterinar de la Channel 4 ( „Canalul 4”, un post de emisiune din Marea Britanie), Noel Fitzpatrick. Acesta ar putea fi inspirația din spatele celebrelor versuri ale melodiei. 

La compunerea melodiei a participat și fostul star pop Cathy Dennis, o fostă cântăreață pop care finalizase relația cu celebrul veterinar ajuns vedetă. Despărțirea s-a produs în 2003, același an în care a ajutat la compunerea versurile melodiei lui Britney Spears. Aceasta a fost una dintre cele mai mari și populare melodii din întreaga carieră a cântăreței.

Cine a fost în spatele versurilor Toxic

Relația dintre cei doi, adică dintre Cathy și Noel, a luat amploare când starul pop și-a dus labradorul paralizat, Charlie, la un control de rutină la veterinar. Pop B*tch, un buletin informativ cu privire la viața vedetelor la nivel internațional, spune că:

„Persoana care a inspirat versurile melodiei Toxic, a lui Britney Spears, a fost cineva cu care co-scriitoarea cântecului, Cathy Dennis, se întâlnea la începutul anilor 2000, și care s-a despărțit de ea în 2003: Noel Fitzpatrick”, spune publicația menționată anterior.

Aceștia au continuat prin a spune: „Este improbabil să fii știut cine era la timpul acela (mai puțin dacă aveai un spaniel bolnav), dar acum este mai mult cunoscut drept Super-veterinarul de la Canalul 4!”.

Pentru că este una dintre cele mai mari realizări ale lui Britney Spears, fanii au reacționat șocați. Nimeni nu ar fi crezut că ar exista o legătură între prințesa pop și vedeta de la Canalul 4.

Unul dintre fani a spus: „Aici este o aducere aminte a faptului că Cathy Dennis a fost cu super-veterinarul după care a scris Toxic despre el”.

Un alt fan a ținut să precizeze: „Wow, cine ar fi crezut că Noel Fitzpatrick era toxic?”

Noel, în vârstă de 55 de ani, a vorbit anterior despre relația sa cu Dennis în cartea sa „Ascultând animalele- Devenind Super-veterinarul”.

El a zis „ Cathy și cu mine rămânem prieteni buni. Sunt supărat că nu am putut să-i ofer ei, sau oricui altcuiva, ce este necesar într-o relație sănptoasă.”

Super-veterinarul își păstrează viața privată în afara reflectoarelor și spune că nu este căsătorit. Cu toate acestea, vedeta a spus că într-o bună zi ar dori să se așeze, deși ziua de muncă de 16 ore face procesul să fie complicat.

 

Britney a avut probleme cu substanțele interzise

Britney se confruntă de ceva timp cu problema consumului de substanțe interzise.

„Mă tem că ia metamfetamină, m-am rugat ca cineva să facă public acest lucru și să se trezească. Este înspăimântător (...). Ea este mama băieților mei (...). De fiecare dată când sună telefonul, mă tem că vor fi vești devastatoare”, a spus sâmbătă fostul soț al vedetei pop, în vârstă de 45 de ani, pentru Daily Mail

Aceasta a publicat și un mesaj pe conturile sale de socializare cu privire la zvonurile legate de adicția de substanțe interzise. Ea neagă spusele fostului soț și ale propriului tată.

„Faptul că acești oameni vorbesc despre lucruri care nu sunt adevărate e atât de trist. Poate că nici nu sunt ei, pentru că astfel de afirmații nu au niciun sens. În timp ce Preston spune că „trebuie să ne asculte înainte să fie prea târziu... 

Îți amintești fiecare vizită pe care mi-ai făcut-o? Ai intrat în camera ta și ai blocat ușa. Eu niciodată nu v-am văzut. Jayden a cântat la pian, am făcut muzică împreună. Dar în ziua în care i-am spus că vreau să vă văd mai des, ați dispărut. Nu v-am mai văzut. Îmi pare atât de rău că m-am chinuit să fac lucrurile să funcționeze și niciodată nu a fost de ajuns. Să vorbiți în acest fel despre mine pur și simplu îmi sfâșie inima”, a scris cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel