Surpriză pentru fanii lui Ed Sheeran. Artistul va lansa noul său album, ''Equals''

Data publicării:
Ed Sheeran, instagram
Descriere foto: Ed Sheeran, instagram

Cantautorul britanic Ed Sheeran a anunţat joi lansarea celui de-al patrulea său album de studio, intitulat "Equals" , în data de 29 octombrie.

Este ceea ce a confirmat însuşi artistul pe contul său de Instagram unde a anunţat totodată că este şi autorul unei "părţi" a copertei albumului, pe care în afară de semnul egal '=' realizat pe un fond roşu stropit (în stilul pictorului Pollock) sunt desenaţi fluturi ce simbolizează "o nouă viaţă".

Ed Sheeran a realizat coperta "în timpul izolării stropind pur şi simpu cu vopsea o bucată de pânză", inspirat de schimbările apărute în viaţa sa în aceşti ultimi patru ani, precum "căsătoria, venirea unui copil sau pierderea unui prieten".

Artistul a admis că "Equals" este rezultatul unui proces "minuţios" şi materializat în 14 cântece. Primul dintre ele, "Bad Habits", a fost lansat pe 25 iunie şi se menţine de şapte săptămâni consecutiv în topul celor mai ascultate piese din Marea Britanie.

De asemenea, Ed Sheeran a interpretat live pe Instagram şi a lansat simultan pe platformele digitale piesa "Visiting Hours", dedicată unui prieten care a decedat anul trecut. Următorul single de pe acest album va fi lansat pe 10 septembrie.

Cu câteva zile înainte, pe 2 septembrie, Ed Sheeran va oferi un concert restrâns pentru 2.000 de spectatori, la O2 Shepherd´s Bush Empire din Londra, pentru a marca împlinirea a zece ani de la lansarea primului album '+', din această tetralogie matematică, relatează Agerpres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel