Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, supărate că nu au fost chemate la evenimentul în memoria artistului. Ce spune avocata familiei

Data actualizării: | Data publicării:
Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

În urmă cu câteva zile a fost organizat un spectacol în memoria lui Petrică Mâțu Stoian. Avocata familiei a declarat că surorile regretatului artist sunt supărate deoarece nu au fost chemate la eveniment.

Nume mari din lumea folclorului românesc i-au adus un omagiu lui Petrică Mâțu Stoian și au organizat un spectacol plin de emoție în memoria regretatului artist.  Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a adus multă durere în sufletele oamenilor care l-au cunoscut sau care i-au îndrăgit muzica. 


Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. Constantin Enceanu și mulți alți artiști, precum Mariana Ionescu, Steliana Sima și Valentina Sanfira, au organizat un spectacol emoționant în memoria marelui cântăreț.

Din nefericire, surorile lui Petrică Mâțu Stoian nu au fost prezente la spectacolul organizat în memoria fratelui lor și asta pentru că nu au fost invitate. Avocata familie a mărturisit că cele două femei sunt foarte supărate din această cauză.

 

”Nu cred că e un motiv de nemulțumire așa mare de tot, dar ne-am fi bucurat dacă organizatorii ar fi anunțat, iar atunci ar fi venit și surorile.

Ne gândim dacă prin intermediul dumneavoastră ne exprimăm această deziluzie pe viitor vor mai fi și alte spectacole și vom onora cu prezența. Va fi frumos pentru toți să ne amintim de Petrică Mâțu Stoian care a fost cântărețul unei națiuni întregi”, a spus avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian.

 

 

Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre Petrică Mâțu Stoian

 

În continuarea lumea îl plânge pe marele interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Printre aceștia se numără și Constantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului. Recent, acesta a vorbit despre cât de darnic și bun a fost cântărețul. Acesta împărțea sume mari de bani celor nevoiași. Mai mult decât atât, cei doi plănuiseră să meargă împreună la Mormântul Sfânt.

„Ştiu că îi duceţi dorul. Niciunul dintre noi nu va reuşi să îl înlocuiască pe Petrică Mîţu Stoian, dar cred că Dumnezeu a avut nevoie mai multă de el acolo în ceruri. Probabil că îşi face un ansamblu, altfel nu îmi explic. Prea mulţi artişti de seamă au plecat în lumea cea fără dor. Vom încerca de fiecare dată să aducem un omagiu în amintirea lui (…). Atunci când am primit vestea oarecum am certat un pic divinitatea că a făcut un lucru nedrept. Îşi dorea să colinde lumea. Voia să meargă la Mormântul Sfânt, chiar hotărâsem în iarna asta să mergem. Eu nu am fost niciodată, el a fost, şi îmi spunea că vii cu sufletul mai curat, cu energie pozitivă”, a spus Constantin Enceanu pentru Antena 3.

 

Întotdeauna Petrică Mâțu Stoian a fost un om darnic, care împărțea întotdeauna cu cei care nu aveau posibiități materiale.

„Petrică era foarte generos. Când mergeam undeva zicea că face el cinste, vedea copii amărâţi şi le dădea sume destul de mari. (…) Lumea nu ştia că atunci când aveam o petrecere în familie el era sarea şi piperul, era extrem de glumeţ. Era o atmosferă extraordinar de plăcută în preajma lui, el dădea tonul. Din orice făcea o glumă, lucru care nu e la îndemâna oricui (…). Am vorbit cu el joi seara, el a murit sâmbătă după-amiază. Atunci am aflat că pleacă la Reşiţa. (…) „Am plecat , frăţioare!” Şi plecat a fost”, a spus Constantin Enceanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel