Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, declarații dureroase. Ce au spus cele două despre ultima perioadă din viața regretatului artist

Data publicării:
Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian sunt devastate de durere. Cu lacrimi în ochi, cele două și-au găsit cu greu cuvintele să vorbească despre fratele lor.

O țară întreagă îl plânge pe marele artist, Petrică Mâțu Stoian. Moartea celui care încântat milioane de români cu vocea sa inconfundabilă a venit șoc peste toată lumea. Cele mai devastate sunt surorile artistului, care își plâng durerea lângă trupul neînsuflețit al artistului. Cele două și-au gasit cu greu puterea de a face câteva declarații legate de ultima perioadă din viața fratelui lor. Acestea  sunt de părere că dacă nu ar fi mers în Spitalul de Urgență din Reșița, Petrică Mâțu Stoian ar fi avut mai multe șanse de vindecare.

Totodată, familia regretatului artist a declarat că așteaptă ca legea să facă dreptate în acest caz și să afle care a fost cauza decesului.

„Urma să se opreze la Timișoara. Tot amâna, trebuia făcut de mai mult și i-a fost frică să se întâmple ceva. De la procedura asta pe care a făcut-o, cred că a făcut o hemoragie internă. (...) Nu cred (n.r. că așa a fost să se întâmple).

A fost cred că o greșeală de acolo. Am descoperit că au preluat procurorii cazul. Nu am făcut noi plângere sau ceva, s-au sesizat. Asta sigur! (n.r. să se facă dreptate). Pentru el nu se mai poate face nimic, dar pentru alți oameni să nu mai pățească.”, a declarat una dintre surorile lui Petrică Mâțu Stoian, potrivit spynews.ro

 

Surorile artistei au mărturisit că înainte ca fratele lor să meargă la spitalul din Reșița l-au încurajat că totul o să fie bine și că este un bărbat puternic.

„Eu am stat acolo cu el tot timpul și i-am spus, Petrică tu ești om puternic, nu trebuie să te lași, fă un efort și dacă îmi spuneai din timp te ducema oriunde, dar n-am știut.”, a mai adăugat sora artistului.

 

Sora lui Petrică Mâțu Stoian: „A regretat că a mers acolo”

 

Una dintre surorile artistului a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că fratele său a regretat că s-a dus la spitalul din Reșița, acest lucru reieșind din comportamentul său.

„A regretat că s-a dus acolo, l-am văzut în ochii lui cum punea că a făcut o greșeală. Nu a pronunțat, dar mi-am dat seama din privire.”, a mai zis sora artistului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel