SuperStar România trece la etapa următoare: RECALL. Smiley: ”Presiunea concursului va fi din ce în ce mai mare”

Data publicării:
Smiley, foto ProTV
Descriere foto: Smiley, foto ProTV

Concurenții de la SuperStar România trec astăzi în etapa următoare. 114 talente se luptă pentru tirlul de SUPERSTAR. 

Momentul mult așteptat de concurenți a venit! Cei 114 care au reușit să treaca de etapa audițiilor au muncit, s-au pregătit și acum sunt deciși să arate că au ceea ce le trebuie pentru a merge și mai departe în competiție.

Astăzi, de la 20:30, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams vor vedea prima jumătate a concurenților ajunși în recall-uri. 

 


Structura acestei etape presupune împărțirea concurenților pe grupe, în funcție de genul muzical abordat. Astfel au fost formate 10 grupe: pop, rock, funk & r&b, muzică românească, acustică și diverse. Din fiecare grupă pot merge mai departe unul, mai mulți sau chiar nici unul. 


În această seară,  vor intra 3 grupe pop, una rock și una a celor care vor cânta piese în limba română. Emoțiile concurenților vor fi la cele mai înalte cote înainte de a intra pe scenă. ”Dacă nu voi trece, voi fi fericită că am ajuns până aici”, ”E ceva ce arde în mine și nu sunt așa obișnuită cu scena” sau ”Aici pot să demonstrez cine sunt eu, de fapt” sunt doar câteva dintre replicile acestora care vor evidenția cât de important este momentul pentru ei. 


De cealaltă parte, jurații vor avea parte de surprize foarte plăcute, dar și de momente care îi vor dezamăgi foarte tare. Cu toate acestea, sfaturile lor vor fi extrem de sincere. ”Cred că viitorul muzicii românești sună și arată foarte bine”, va spune Smiley, iar Carla’s va sublinia și evoluția văzută: ”Unii dintre voi au trecut în etapa următoare pentru că au fost mai bine decât în audiții”. 


Cine vor fi primii calificați în următoarea etapă a competiției și, totodată, mai aproape de marele premiu, dar și cine va pleca acasă, aflăm în curând! Un lucru e cert și este menționat de Smiley: ”Presiunea concursului va fi din ce în ce mai mare”. 





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel