Superba Berni, cucerită definitiv. Sportiva a primit cadoul mult dorit

Data publicării:

Cea mai sexy jucătoare de tenis din România a primit cadoul perfect, chiar de sărbători. Acesta a fost oferit de iubitul sportivei.

Cea mai sexy jucătoare de tenis de masă din România este stăpână unui cățeluș din rasa Pomeranian, oferit de iubitul ei, în dar de Crăciun. Inima lui Bernadette Szocs este cucerită definitiv! De aproape o lună, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România este posesoarea unui patruped de care sportiva nu se desparte nici la antrenamente.

Cățelul este din rasa Pomeranian, iar când l-a primit nu cântarea mai mult de 500 de grame.

„Mi l-a făcut cadou de Crăciun prietenul meu și este cel mai frumos dar pe care l-am primit până acum!” - Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale feminine de tenis de masă. 

Frumoasa sportivă este o mare iubitoare de animale, acasă la Târgu Mureș, mai are o cățelușă primită de la fratele ei, în urmă 10 ani. 

“O am și pe Prințesa care e deja bătrânică, are 10 ani. De sărbători am fost la ai mei, i l-am prezentat pe fratele ei, pe Moxy și chiar s-au înțeles bine, la început i-a fost greu să accepte un alt cățel în casă dar în final, s-a obișnuit cu el” - Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale feminine de tenis de masă.

Pentru că îi este foarte greu să îl lase singur în casă atunci când merge la antrenamente, Berni îl ia cu ea.

„E băiețelul meu, e foarte cuminte, stă în căsuța lui și nu deranjează pe nimeni. Îl iubesc de nu mai pot!” - Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale feminine de tenis de masă. 

În 2021 vizează medalii la europene, mondiale și JO

Pe plan profesional, sportivei îi merge foarte bine. De puțin timp, s-a mutat la București, pentru a se pregăti la clubul la care este legitimate, Steaua.

„Îmi place la București, doar că îmi este greu cu aglomerația, încă nu m-am obișnuit” - Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale feminine de tenis de masă. 

Berni așteaptă cu nerăbdare competițiile din 2021 și mai ales Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Este un an foarte greu, anul cu Jocurile Olimpice, cea mai mare competiție sportivă din lume, unde îmi doresc o medalie! Mai avem campionatul european  și vreau să ies campioană europeană. Apoi campionatul mondial, unde mi-aș dori o medalie” - Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale feminine de tenis de masă.

E dublă campioană europeană cu echipa României

Sportiva a început tenisul de masă la 6 ani, iar la 10 a plecat la Bistrița, la Centrul Olimpic, acolo unde era și fratele ei mai mare cu 3 ani. Berni este dublă campioană europeană cu echipa României în 2017 și 2019, de 3 ori vicecampioană europeană cu echipa României, a obținut două medalii de argint la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu, la Jocurile Europene de la Minsk din 2019, a participat cu echipa României la Olimpiada de la Rio din 2016.

Este campioană Top 16 Europa la seniori în 2019, campioană a Ligii Asiei în 2017, campioană națională la simplu și dublu cu fratele ei, Hunor, de 12 ori campioană europeană de cadeți.

Are 20 de medalii de argint și bronz la Campionatele Europene de cadeți și de juniori. În 2015 și 2017, la Universiadă, a fost medaliată de două ori cu bronz la simplu. A câștigat de 3 ori medalia de bronz la Campionatul Mondial de juniori.

La începutul lui 2020 a devenit campioană la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu și la simplu, iar în septembrie, la primul concurs de după Pandemie, a câștigat Superliga Națională la fete cu echipa Steaua, pentru prima dată de la înființarea clubului. La finalul anului, a ajuns cu echipa austriacă din Linz, la care evoluează, în finala Champions League. Din 2019, Bernadette Szocs este legitimată la CSA Steaua. Anul acesta, sportiva va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo împreună cu echipa României de senioare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel