"Sunt un tip foarte vicios". Augustin Viziru, despre PATIMA jocurilor de noroc: Nu am știut că creează dependență

Data publicării:
Captură video Youtube/ Radu Țibulcă
Descriere foto: Captură video Youtube/ Radu Țibulcă

Augustin Viziru a vorbit despre cea mai mare patimă a lui.

Ausustin Viziru a povestit despre cea mai grea perioadă din viața lui și, anume, perioada în care era dependent de jocurile de noroc. Actorul a explicat faptul că și-a dorit cu orice preț să bată cazinoul dar, în final, a realizat că nu poate face asta. Totodată, acesta a vorbit și despre depresia pe care o poate produce acest joc periculos.

''Mie îmi plăcea atmosfera. Eu jucam la cazino ca să păcălesc cazinoul, să ajung să-l bat. Am realizat, nu se poate. Pe mine asta mă motiva, orice joc să-ncerc să-l bat. Ăsta nu se poate bate. Vă spun 100%, nu există. Le-am încercat pe toate.

Eu nu am știut că creează depresie dependența de jocurilor de noroc. Am aflat de curând. Sunt unii mai tari, unii mai puțini tari. Drept dovadă, unii de la jocuri s-au sinucis. Poate multă lume zice că uite cu ce lejeritatea vorbesc, dar asta este experiența mea de viață. Vrei să crezi, bine, nu, iar bine'', declara Augustin Viziru, în podcastul lui Radu Țibulcă.

"Când ajungi la cazino, toată lumea iubește"

Vedeta a explicat care sunt principalele lucruri pe care trebuie să le faci, dacă vrei să scapi de patima jocurilor de noroc, dar a povestit și lucrurile prin care cazinoul te atrage, astfel încât să-ți fie greu să te retragi.

''În cercurile de cazino, dacă vrei să te lași, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți schimbi anturajul. Tu când ieși din casă, care e primul lucru pe care îl faci? Îți suni tovarășul și te duci acolo. O altă problemă este cum sunt acaparați jucătorii de cazinouri. Cum ajung ei dependenți de jocul ăsta. N-am citit multe la viața mea, dar uite că învăț tot felul de chestii.

Pe de altă parte, eu cred că niciun sfat nu te poate face să faci ceva. Totul se întâmplă de când te acaparează ca jucător. Cu ce te atrage? Gagici bune, viață de noapte, cluburi, distracții. Nu contează caracterul la cazino. Când ajungi la cazino, toată lumea te iubește, toată lumea te respectă. Toți cei care sunt respinși de societate ajung în cazino. În cazino nu o sa găsești energie pozitivă. Acolo vezi numai escroci, oameni care vor să-ți ia ce ai în buzunar. Cine se duce la jocuri? Cei care sunt ahtiați după bani.'', a povestit Augustin Viziru.

"În România se încurajează jocurile de noroc"

Actorul s-a mai arătat a fi foarte dezamăgit de sistemul românesc, care încurajează aceste vicii, spre deosebire de alte țări, în care sunt interzise.

"Eu am fost un tip foarte vicios și cred că ăsta a fost cel de care am scăpat cel mai greu. Te afectează la nivel mental, te afectează la nivel fizic, pentru că supărările, nervii, stresul se acumulează. 

Cazinouri în China nu există, nici în Israel. Toți vin să joace în România. Ăia își protejează oamenii, nu ca noi. Chestia asta se încurajează. Altă chestia care mă deranjează e chestia asta cu videochat-ul, o să se supere multă lume pe mine. De ce promovăm noi chestia asta? Ne batem joc de oamenii noștri.", a mai spus actorul.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel