„Sunt o incurabilă visătoare și idealistă”. Diana Bart, interviu pentru SPECTACOLA

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Diana Bart vorbește, într-un interviu pentru SPECTACOLA, despre cum s-a schimbat viața ei în momentul în care a devenit mamă pentru a doua oară. 

Diana Bart prezintă, de luni până duminică, de la 19.30,  emisiunea Flash Monden,  la Prima TV.

SPECTACOLA: Ești mămică, ai un job full time (ești în fiecare zi la televizor), când mai găsești vreme că să prepari toate acele bunătăți pe care le postezi pe rețelele de socializare?

Diana Bart: Norocul meu e că munca mă solicita acum doar seara, la filmări, așa am timp în restul zilei de programul încărcat, pe care mă tot chinui să-l mai simplific, dar, pe cuvânt de reușesc. :) Pe lângă filmările de seara, am și o implicare zilnică pe rețelele de socializare, am și alte proiecte, da, am și mese de pregătit zilnic, dar și programări cu fetele la bazin, kineto, dansuri. Am noroc și cu soțul, care pregătește mic dejunul și o duce pe Maira la gradi, în fiecare zi. Și am noroc și cu bona, care mă ajuta tare mult. 

 

SPECTACOLA: Cum ți-a schimbat viața venirea pe lume a celui de-al doilea copil? 

Diana Bart: Copiii au devenit principala preocupare, astfel că orice fac, înainte trebuie să mă asigur că fetele au tot ceea ce au nevoie, și aici nu mă refer doar la lucrurile materiale, ci și la cele emoționale. Implicarea noastră este fundamentul pentru întreaga lor viață. S-a schimbat totul, dar, oricât de obositor e uneori, fericirea și satisfacția sunt infinite, așa că merita fiecare sacrificiu. Și nici nu mai pot concepe viață fără copii. 

 

„Le cresc și pe fete într-un mod responsabil, le ofer libertate, dar le învăț cât de importanta este atenția și cât de mult poate să ne schimbe viață în rău o clipa de neatenție”


SPECTACOLA: Se spune că la primul bebe, mamele sunt un pic mai stresate, mai precaute, dar la al doilea, deja se mai relaxează. Este și cazul tău?

Diana Bart: Eu, prin prisma meseriei de jurnalist de știri, până la mondenități, timp de aproape 15 ani, sunt extrem de precaută. Încerc să nu fiu și stresantă și cicălitoare, dar atenția mea funcționează la cote maxime încontinuu, aș putea spune. Le cresc și pe fete într-un mod responsabil, le ofer libertate, dar le învăț cât de importanta este atenția și cât de mult poate să ne schimbe viață în rău o clipa de neatenție. Dar, repet, fără să fiu cicălitoare. Într-adevăr, la a doua sarcina, sunt un pic mai relaxata în ceea ce privește etapele creșterii lor , pentru că deja sunt obișnuită cu ele.

 
SPECTACOLA: Care sunt cele mai mari provocări din viața de proaspăt mămică? Au fost diferențe între cele două sarcini, ulterior, între cei doi bebeluși?

Diana Bart: Eu am o viață sănătoasă și sunt atenta la tot ceea ce simt, trăiesc, astfel că fac tot ce trebuie pe moment că să gestionez tot ce apare. Sarcinile le-am dus ușor, nașterile au fost aproape la fel. Fetele sunt un pic diferite, și e și normal, mai ales că Maira a trebuit să învețe să împartă dragostea primita de la toată lumea cu surioara ei, camera, lucrurile. Maira este mai emoțională, până acum, iar Amina un pic mai radicală. Dar e încă mica, abia își conturează și ea personalitatea, vom vedea mai încolo. Noi le oferim însă aceeași dragoste și educație, indiferent de cum vor fi ele. 
 


 
SPECTACOLA: Ai revenit rapid pe post, te-ai implicat chiar în mai multe proiecte. Cine te-a ajutat cu copiii în tot acest timp?
 
Diana Bart: La Maira m-am ocupat exclusiv primii 2 ani, am luat-o cu mine peste tot, fapt care a și ajutat-o să devina curioasă și independența, dar și foarte sociabilă. Când am rămas însă însărcinată cu Amina, aveam nevoie clar de un ajutor. Mama și soacra nu locuiesc foarte aproape de noi, ne ajută cum și când pot și ele, dar petrecem destul de mult timp împreună cu bunicii. Și astfel am apelat la o bonă care să mă ajute. Și soțul se implică foarte mult,  e un ajutor important. 

SPECTACOLA: Silueta nu ți s-a schimbat deloc. Există un secret aici sau ești doar foarte norocoasă de la mama natură?

Diana Bart: Sunt și foarte norocoasa, îi mulțumesc Lui Dumnezeu, dar am și grija să întrețin ce mi-a fost dat. Fac pilates, masaj, mănânc sănătos, beau foarte multa apa, apelez des la terapii alternative, meditație, dezvoltare personala, acupunctură, tot ceea ce am nevoie pentru a mă echilibra, și fizic, dar și emoțional. 

 
SPECTACOLA: Dar cum ți s-a schimbat viață de când a venit în viața ta profesională Cove? Cum e atmosfera în platou? Ce nu se vede la televizor?
 
Diana Bart: Cove e un om de televiziune foarte bun. Actoria și-a pus și ea amprenta și e un tip spontan, deștept și știe să facă și show, ceea ce pentru emisiunea noastră este condimentul principal. Râdem foarte mult, dar asta se vede și la TV, căci suntem destul de naturali. Flash monden este o emisiune ce ni se potrivește foarte bine iar feedback-ul primit de la telespectatori ne bucura tare.


SPECTACOLA: Cum a început anul 2022 pentru Diana Bart? Care sunt planurile pe noul an?

Diana Bart: Deși am reușit să fentam noul coronavirus, de când a început pandemia,  noul an ne-a făcut o surpriza, l-am început chiar cu COVID, dar am trecut ușor de experiență, slava Domnului. Îl privesc și pe 2022 cu același optimism că și până acum, cu speranța și încredere în Dumnezeu, că toate lucrurile ies așa cum ți le proiecteze și dorești. Tot ce vreau e să fim sănătoși și liniștiți, restul vin ușor. 


SPECTACOLA: Spune-ne ceva despre tine care te descoperă într-o altă lumină. 

Diana Bart: Eu sunt destul de transparentă, nu mă chinui să arat altceva decât simt sau trăiesc. Sunt o incurabila visătoare și idealista. Sunt o balanță intre sensibilitate și putere. Iar principiile mele în viață sunt ghidate de Dumnezeu și de puterea universului din care ne tragem, consider că tot ceea ce ni se întâmplă în viață este suma gândurilor și acțiunilor noastre, dar și că cel mai important este, nu ce ni se întâmplă, ci cum privim ceea ce ni se întâmplă. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel