Suma uriașă de bani pe care o va primi Margot Robbie, pentru rolul din „Barbie”. Filmul a avut încasări record

Margot Robbie, captură video Youtube, Architectural Digest
Descriere foto: Margot Robbie, captură video Youtube, Architectural Digest

Margot Robbie va fi răsplătită cu o sumă mare de bani, pentru succesul pe care l-a avut filmul „Barbie” peste tot în lume.

Margot Robbie este una dintre actrițele cele mai mediatizate în această perioadă, după succesul culminant pe care l-a obținut prin rolul pe care l-a jucat în „Barbie”. Faptul că acesta este unul dintre cele mai urmărite filme la nivel global nu vine însă doar cu popularitate, ci și cu venituri substanțiale pentru actrița care este pregătită să încaseze o sumă uriașă curând.

Potrivit presei internaționale, actrița australiană ar putea câștiga până la 50 de milioane de dolari, pentru rolul principal pe care l-a avut în producția de succes „Barbie”. Această sumă ar fi o combinație între salariul ei câștigat pe timpul filmărilor, precum și pentru bonusurile primite din încasări.

VEZI și: Dieta Barbie. Regimul extrem ținut de Margot Robbie pentru a intra în „pielea personajului”

Filmul „Barbie”, încasări record

Filmul se bucură de succes în toate colțurile lumii, astfel încât acesta a obținut încasări uriașe de aproape 1,2 miliarde de dolari, după ce a fost difuzat în cinematografele din întreaga lume. Cu toate acestea, se așteaptă ca suma să crească în fiecare zi, întrucât oamenii continuă să meargă să urmărească această producție despre care se vorbește peste tot.

Tot presa internațională spune că regizorul Greta Gerwig va primi, de asemenea, un salariu uriaș atunci când filmul își va încheia în cele din urmă rulajul în cinematografe. De asemenea, trebuie menționat faptul că Barbie a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istorie realizat de o femeie regizor.

Citește și: Șase alimente pe care Margot Robbie le-a mâncat, pentru a avea un corp de „Barbie”. S-a aflat dieta vedetei de la Hollywood

„Barbie” a detronat „Frozen 2” 

Recent, filmul „Barbie” a detronat și recordul deținut de Frozen II, în regia lui Jennifer Lee, și a devenit, de asemenea, al doilea film cu cele mai mari încasări pentru Warner Bros, după Harry Potter și Talismanele Morții Partea 2.

Cu toate că această producție face furori peste tot în lume, se pare că există totuși și unele persoane care nu vor ajunge să îl urmărească. Filmul a fost interzis în Kuweit și Vietnam din diverse motive, iar Libanul ar putea fi pe cale să îi urmeze exemplul.

Kuweitul l-a scos din cinematografe pentru a proteja „etica publică”, deoarece filmul „promovează idei și credințe care sunt străine societății kuweitiene și ordinii publice”, potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului kuweitian al Informațiilor.

Săptămâna trecută, autoritățile din Liban au cerut ca Barbie să fie retras din cauza temerilor că „promovează homosexualitatea”, subminează și ridiculizează rolul mamei și pune la îndoială necesitatea căsătoriei și a unei familii”.

Ministrul libanez al Culturii, Mohammad Mortada, a rugat persoanele responsabile să ia toate măsurile necesare pentru a elimina această producție de succes din toate cinematografele.

Cu toate acestea, povestea este cu totul alta în Vietnam. Această țară a decis să îl retragă din cinematografe din cauza unui detaliu foarte specific dintr-o scenă. Momentul în cauză o arată pe Barbie normală întâlnindu-se cu Barbie Ciudata (Kate McKinnon), când prima este informată despre lumea din afara Barbie Land.

Mai mult, pe fundalul scenei se află o hartă desenată de un copil. Acolo este reprezentată o linie, care este folosită pe hărțile chinezești pentru a arăta teritoriul pe care îl revendică în Marea Chinei de Sud.

Marea Chinei de Sud este contestată de China, Taiwan, Vietnam, Filipine, Malaezia și Brunei, astfel încât o hartă care să arate asta nu ar fi bine primită de Vietnam, care susține că pretențiile Chinei în regiune îi încalcă suveranitatea.

VEZI și: Ce păpușă Barbie ești, în funcție de semnul tău zodiacal. Astrologii au răspunsulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 aug 2023, 10:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience