Suma pe care Dana Roba i-o cere în instanță soțului, după ce a lovit-o crunt cu un ciocan: ”Nu-l iert, am fost la un pas de cazul Elodia!”

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a dezvăluit care este suma de bani pe care i-o cere în instanță soțului, după ce a lovit-o crunt cu un ciocan.

Dana Roba a trăit cel mai mare coșmar al vieții sale, după ce a fost bătută cu bestialitate de către sățul ei. Acum, cei doi urmează să se întâlnească în instanță, unde vedeta speră să se facă dreptate, iar bărbatul să plătească pentru faptele sale. 

Suma pe care Dana Roba i-o cere în instanță soțului, după ce a lovit-o crunt cu un ciocan

Dana Roba a declarat că suma pe care soțul ei va trebui să i-o plătească pentru despăgubirile materiale și morale este de 200.000 euro. 

”La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare. Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.

Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei. Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro”., a declarat Dana Roba pentru playetch.ro

Dana Roba: „Am aruncat și salteaua din dormitor, era plină de sânge”

Dana Roba a mărturisit că se descurcă foarte greu, mai ales din cauza problemelor pe care le are la nivelul mâinilor. Totodată, vedeta a precizat că cei de la Protecția Copilului vin mereu să o verifice, pentru a se asigura ca fetele sale stau în condiții bune.

”Nu pot să iau nimic în mână, n-am putere ca să prind un obiect. Am vrut să mănânc niște prăjituri, dar le-am scăpat pe toate pe jos. Mă mai ajută bona, ea îmi dă cu lingurița, am și niște prietene, care mai vin, dar multe ore stau singură, iar dacă poftesc la ceva nu pot mânca.

Am slăbit, de la 64 de kg, cât aveam înainte de incident, la 50 de kilograme. Vin să mă verifice și cei de la Protecția Copilului ca să vadă în ce condiții stau fetele mele, am aruncat și salteaua din dormitor, era plină de sânge, dulapurile nu le-am scos încă din casă, n-am bani de altele acum”, a mai declarat Dana Roba, exclusiv pentru Playtech Știri.

”Am fost la un pas de cazul Elodia Ghinescu

Dana Roba și-a comparat situația prin care a trecut cu cazul Elodiei Ghinescu. Vedeta se consideră norocoasă că a fost găsită la timp, iar viața sa a putut fi salvată. 

”Am fost la un pas de cazul Elodia Ghinescu, numai că pe mine mă găseau imediat rudele, pentru că toți mă sună foarte des, iar dacă nu răspundeam ar fi spart ușa, l-ar fi prins imediat, nu avea cum să mă ascundă, ca pe Elodia.

Iar dacă pățeam ceva, frații mei se luptau ca să câștige copiii, nu i-ar fi lăsat pe mâna soacrei mele”, a mai declarat Dana Roba, pentru sursa citată mai sus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 iul 2023, 16:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience