Suferința trăită de Lidia Bejenaru-Botgros în timpul căsniciei cu Nicolae Botgros

Data publicării:
Lidia Bejenaru Botgros. foto Facebook
Descriere foto: Lidia Bejenaru Botgros. foto Facebook

Lidia Bejenaru-Botgros s-a stins din viață în această dimineață, lăsând în urma ei o durere imensă. Puțini sunt însă cei care știu suferința pe care o ascundea artista.

Vestea morii Lidiei Bejenaru-Botgros a căzut ca un trăsnet peste lumea muzicii populare, dar și peste familia artistei. Soția lui Nicolae Botgros s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, iar anunțul trist a fost făcut de directorul general „Moldova-Concert”, Andrei Locoman, pe pagina sa de Facebook.

Artista apărea întotdeauna în fața publicului cu un zâmbet larg pe buze, însă puțini știau suferința pe care aceasta o ascundea. Mai exact, Lidiei Bejenaru-Botgros a trecut prin momente grele, după ce soțul ei a avut o altă relație cu Anișoara Dabija, o solistă de muzică populară cu 27 de ani mai tânără, căsătorită și ea la vremea respectivă. Mai mult decât atât, după ce s-a aflat de relația artistului, s-a speculat că Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru-Botgros vor divorța, însă lucrurile nu au stat așa. Deși a fost foarte afectată de cele întâmplate, artista a decis să își ierte soțul.

”Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. Nu s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață”, a spus Nicolae Botgros, acum ceva timp, pe contul său de socializare.

 

Din relația pe care Nicolae Botgros a avut-o cu Anișoara Dabija a rezultat și o fetiță, pe care artistul a recunoscut-o.

”Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a spunea în urmă cu ceva timp și cântăreața Anișoara Dabija în cadrul unei emisiuni difuzate în Republica Moldova.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel