Suferința teribilă prin care a trecut Lavinia Petrea. Vedeta a făcut confesiuni dureroase: „Simțeam cu toată ființa mea…”

Data publicării:
Lavinia Petrea, foto Instagram
Descriere foto: Lavinia Petrea, foto Instagram

Lavinia Petrea și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut.

Lavinia Petrea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta se află la pupitrul știrilor ProTV de ani buni. Pe lângă cariera de succes, știrista se mândrește cu familia frumoasă pe care o are. Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Varga de aproximativ un deceniu și au împreună trei copii, un fiu și două fiice, Mathias (7 ani), Klara (5 ani) și Karin (3 ani).

Suferința teribilă prin care a trecut Lavinia Petrea

Cu toate astea, vedeta de la PROTV a avut parte de momente cumplite, care i-au lăsat răni adânci pe suflet. Lavinia Petrea a povestit, cu durere în suflet, că a trecut prin clipe de coșmar în momentul în care, fiind însărcinată pentru a doua oară,  sarcina s-a oprit din evoluție.

„Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Am intrat în clinică de mână cu soțul meu, emoționați și bucuroși că o să auzim bătăile inimii unei noi vieți. În scurt timp, însă, avea să-mi cadă cerul în cap. ‘Sarcina s-a oprit din evoluție. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă’, au fost cuvintele pe care mi le-au spus medicii.  Îmi amintesc atât de bine amorțeala care mă cuprinsese. Încercam să îmi însușesc spusele doctoriței, dar nu reușeam. Eu aveam simptomele unei sarcini, simțeam cu toată ființa mea că voi avea un copil, însă ecografia ne arătase altceva. M-au dus la un test de sânge pentru măsurarea hormonului HCG, specific femeilor însărcinate. Era prezent în sânge, dar nu chiar în cantitatea ideală”, a scris Lavinia Petrea, pe blogul personal.

Lavinia Petrea: ”Doi medici mi-au spus că totul s-a terminat”

De atunci, veștile rele veneau în continuare, iar vedeta începea să-și piardă orice speranță că va putea fi mămică pentru a doua oară. 

„Încercam să găsesc explicații. De ce ni se întâmplă asta?! Ce am făcut greșit?! Mă gândeam la tot ce am mâncat, băut, făcut, gândit, dorit… în ultimele săptămâni. Îmi exploda capul de atâtea gânduri, griji și analize… și peste toate… mă simțeam foarte rău. Mă gândeam cu groază la procedura pe care ar fi trebuit să o fac, încercam să mă pregătesc psihic… dacă este posibil să te pregătești pentru așa ceva… cert este că nu reușeam să accept. Voiam să mă trezesc a doua zi și să-mi dau seama că toată povestea a fost doar un coșmar. Doi medici mi-au spus că totul s-a terminat”, a mai continuat vedeta.

„Mi se întâmplase un miracol”

În ciuda momentelor grele prin care a trecut vedete, aceasta a avut parte de un miracol, astfel că a venit pe lume și fetița ei, Klara, pentru care îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi. 

„Miracolul a venit pe lume într-o zi de noiembrie 2016. Se numește Klara și este o fetiță superbă pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi”, a transmis Lavinia Petrea.

Cea mai mare frică a Laviniei Petrea

“Care este cea mai mare frică a ta, Lavinia?“ Am primit această întrebare într-un interviu, iar răspunsul meu a fost: frica de îmbolnăvire. Da! Mi-e frică de boală pentru că e nemiloasă și pentru că nu pot să văd suferința, durerea și degradarea produsă de ea.


Înainte să fiu mamă îmi era frică să nu se îmbolnăvească părinții mei, iar eu să fiu neputincioasă în fața suferințelor lor.

De când sunt mamă, mi-e și mai frică de boală. Au fost ocazii în care copiii mei au trecut prin momente mai dificile provocate de boli întâlnite frecvent în perioada copilăriei, care ne afectează mai mult sau mai puțin în funcție de imunitate și de sensibilitățile fiecăruia. Băiețelul cel mare a trecut prin două intervenții chirurgicale, cu fetița mijlocie am fost internată în spital de câteva ori.

Nu au fost probleme grave de sănătate, iar copiii mei sunt bine acum, dar suferințele lor din acele momente mi-au rupt sufletul. Să îți privești puiul, să-l vezi că suferă și să nu-i poți lua suferința este cumplit pentru o mamă. Pe mine m-a traumatizat suferința lor și mi-am spus că voi face tot ce îmi va sta cu putință să-i feresc de boli. În primul rând, acolo unde există soluții de prevenire! Îmi amintesc și acum vocea mamei de când eram mică, mă dureau urechile din cauza otitelor și plângeam de durere: “Doamne, dă-mi mie durerea ei!“ Cât de bine înțeleg acum vorbele ei! Dar știu că oricât de mult ne iubim copiii nu le putem lua suferința asupra noastră”, a dezvăluit Lavinia Petrea pe blogul ei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel