Suferă de o afecțiune rară, dar a ajuns vedetă pe Tik Tok. Cum arată bărbatul care s-a născut fără claviculă/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
 coreybennett501, captură tiktok
Descriere foto: coreybennett501, captură tiktok

Un tânăr s-a născut fără clavicule, din cauza unei afecțiuni rare. Acesta face senzație pe TikTok cu puterea sa ieșită din comun.

Un bărbat pe nume Corey Bennett s-a născut cu o afecțiune rară, care a uimit pe toată lumea. După mai multe investigații, medicii și-au dat seama că acesta suferă de o boală rară numită displazie cleidocraniană. Potrivit specialiștilor care au studiat anomalia, afecțiunea este una genetică și afectează dinții și oasele, afectând totodată și splina, craniul, claviculele sau picioarele.

De asemenea, pacienții care au fost diagnosticați cu această boală pot avea oase lipsă din organism și pot prezenta o sensibilitate mai mare, în comparație cu restul oamenilor.

Cu această afecțiune rară se confruntă și un tânăr din Indiana, Statele Unite ale Americii. Acesta și-a deschis și un cont de Tik Tok, acolo unde a devenit viral datorită efecțiunii rare pe care o are. Acesta a fost supranumit „regele cu umeri care aplaudă”. Până în prezent, Corey Bennett se poate lăuda că are mai bine de 80 de mii de urmăritori și un număr total de trei milioane de aprecieri, la clipurile postate. Cu fiecare filmare realizată, americanul se declară tot mai mulțumit de faptul că face tot mai cunoscută afecțiunea rară de care suferă el și alți oameni din întreaga lume.

„Stăteam într-o zi în camera mea și aplaudam cu umerii atunc când am decis să îmi fac publică această putere. Am devenit astfel creator de conținut online și am început să fiu cunoscut”, a dezvăluit acesta, potrivit celor de la The Sun.

@coreybennett501

Day 32 of shoulder clapping til I’m famous!! ##noimbuiltdifferent ##nocollarbones

♬ original sound - Collarbone-less Corey



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel