Sue Ellen din filmul "Dallas", în doliu: "Era iubit de toată lumea"

Data publicării:
Linda Gray, instagram
Descriere foto: Linda Gray, instagram

Linda Grey trece prin cele mai grele momente, după ce una dintre cele mai dragi persoane din viața ei s-a stins din viață.

Actrița Linda Gray, cea care a interpretat rolul lui Sue Ellen în faimosul serial „Dallas” este devastată de durere după ce fiul ei s-a stins din viața, la vârsta de 54 de ani. Anunțul a făst făcut de actriță pe rețelele de socializare, după mai multe săptămâni de absență. ”O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris actrița lângă o fotografie în care fiul apare mergând pe bicicletă, în pădure.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Gray (@lindagray_)

 

Fanii i-au transmis actriței sute de mesaje de încurajare și condoleanțe

"Linda, este prima dată când citesc asta. Nu am cuvinte. Nici nu-mi pot imagina prin ce treci. Nu ar putea fi ceva mai greu decât asta. Sunteți cu toții iubiți/ Linda, îmi pare atât de rău. Vă trimit toată dragostea și puterea mea/ O, dragă, îmi pare foarte rău pentru această pierdere. Îți trimit toate gândurile și inima mea către tine și familia ta" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel