Subiectul pe care Ştefania lui Speak NU a vrut să îl discute: Nu, nu, nu. Plec, serios! / Termină cu prostiile, eşti nebun?

Data publicării:
Captură Video
Descriere foto: Captură Video

Speak şi Ştefania au fost invitaţi în podcastul lui Codin Maticiuc. Dincolo de râsete şi momente amuzate, a fost şi un moment tensionat, în care Ştefania a ameninţat chiar că se ridică şi pleacă dacă este abordat un subiect anume. 

"Vreau să îmi povesteşti tu (n.r. Speak), că de la tine vreau să aud, ce s-a întâmplat atunci când... ştii că ai avut evenimentul nefericit cu Ştefania...", a spus Codin Maticiuc, moment în care Ştefania a reacţionat. 

"Nu, am zis că nu discutăm treaba asta aici!", a spus Ştefania imediat. 

"Termină cu prostiile, eşti nebun", a fost şi replica lui Speak. 

"Nu, nu, ai zis că nu discutăm treaba asta aici. Nu mi se pare ok", a mai spus Ştefania. 

Codin Maticiuc nu s-a lăsat şi a amintit de discuţia dinaintea podcastului. "A zis Ştefan că veniţi aici şi discutăm despre orice!", a spus acesta. 

"Putem discuta, dar nu mi se pare ok să discutăm aici, nu. Nu, nu, nu, nu! Deci nu. Plec, adică! Vorbesc serios. Nu vreau să vorbesc despre treaba asta!", a mai spus Ştefania, înainte ca emisia podcastului să fie oprită. 

Cei trei au revenit pe ecran cu scuze pentru fani 

 

Pare că totul a fost doar o farsă, sau cel puţin aşa a susţinut speak în momentul în care a revenit pe ecran. 

"Ne cerem scuze că v-am întrerupt, dar altfel nu aveam cum. Adică trebuie să facem şi un clickbait de genul ăsta, pentru că prietenul nostru aici de faţă face lucruri extraordinare, chiar aici pe youtube. Sunt la fel de interesante ca şi podcasturile, cu Spitale Publice din Bani Privaţi. Vă invităm din suflet să vă uitaţi şi la celelalte materiale, pentru că sunt foarte interesante", a revenit Speak. 

Ștefania, iubita lui Speak, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia

 

„Acum mulți ani, nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu ORICE, vorbeam doar cu părinții mei.  Mă obligam să dorm, atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam”, a declarat Cristina Ștefania pe Instagram.

Iubita lui Speak spune că a reușit să iasă singură din stările de depresie și că a avut de dus o luptă grea. A avut un întreg proces de vindecare, care implica printre altele, grija la sănătate. 

„Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze, nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi fără să nu mănânc ceva obligat forțat, ușor, ușor mi-am revenit și după acel episodam încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze”, a mai spus vedeta, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel