Stenograme - Discuţia dintre Lidia Buble şi poliţistul care a tras-o pe dreapta. Agentul i-ar fi făcut avansuri

Data publicării:
Lidia Buble, sursa instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa instagram

Au apărut mai multe stenograme din seara în care Lidia Buble a fost oprită în trafic de Poliţia Rutieră. Aceasta a povestit atunci, la telefon, cum a reuşit să scape de testarea alcoolscopică, dar şi câţi bani a dat agenţilor. 

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul în care este acuzată că a dat mită unor polițiști care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. Alături de artistă au mai fost trimise în judecată patru persoane, între care și cei doi agenți ai Brigăzii Rutiere a Capitalei care ar fi luat mita. Lidia Buble a fost trimisă în judecată alături de polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și de Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură.

Lidia Buble ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere în timp ce îndrepta către locuința sa din București. Cei doi agenți, un bărbat și o femeie, i-ar fi cerut Lidie Buble să sufle în aparatul etilotest, însă aceasta nu s-a grăbit și a sunat un prieten, pe care l-a întrebat ce să facă, în condițiile în care ar fi consumat alcool. 

Stenograme - Ce a discutat cântăreaţa cu agentul 

Jurnaliştii de la Gândul au publicat stenogramele discuţiei dintre Lidia Buble şi Dragoş Ştefan Presură, în care cântăreaţa povestea ce a vorbit cu agentul şi cum vrea să scape de amendă şi de testarea alcoolscopică. 

Lidia Buble: Vai, vine poliția. Leșin!

 

Dragoș Ștefan Presură: Nu cred!

Lidia Buble: Da, da, da …

Dragoș Ștefan Presură: La tine?

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel