Steliana Sima, noi informații despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Cum se simte interpreta de muzică populară

Data publicării:
Steliana Sima și Maria Ciobanu, sursa facebook
Descriere foto: Steliana Sima și Maria Ciobanu, sursa facebook

Steliana Sima a sunat-o pe Maria Ciobanu în SUA pentru a afla cum se simte, după ce a auzit că starea ei de sănătate nu este una bună. 

Steliana Sima șia făcut griji pentru buna sa prietenă, Maria Ciobanu, după ce a auzit vești proaste în legătură cu starea de sănătate a interpretei de muzică populară. Amintim că Maria Ciobanu s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. 

Steliana Sima și Maria Ciobanu au fost întotdeauna foarte apropiate, mai ales că artista a propus-o pe Steliana  la Ansamblul Ciocârlia atunci când s-a pensionat. De asemenea, Maria Ciobanu a venit în România special pentru a cânta la  botezul primului nepot al Stelianei.

 

„Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă, eram tânără și eu eram în prag de pensie. Și acum, uite că am venit să fiu alături de ea la botez, că la nuntă nu am putut să vin că eram în America.

S-a întâmplat cu pandemia asta, Dumnezeu să ne salveze să nu mai avem de acum încolo nicio opreliște să ne bucurăm și să ne veselim. Cu toții să fim sănătoși, că cea mai mare avere a omului este sănătatea. Vă mulțumesc că m-ați susținut ani de zile și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat zile să pot să ajung la botez la prietena mea”, spunea atunci Maria Ciobanu.

 

Sărbătorile de iarnă au fost foarte frumoase pentru Ionuț Dolănescu și familia lui. S-a bucurat de o petrece mare de Revelion, unde oamenii au dansat până în zori pe muzica lui. Singurul regret al marelui interpret a fost că mama lui nu a putut fi acasă de sărbători alături de nepoți.  Atunci toată lumea a speculat că Maria Ciobanu nu a venit îân România din cauza problemelor de sănătate. Astfel, Steliana Sima a sunat-o pe buna sa prietenă pentru a se asigura că totul este în regulă.

 

“E foarte bine! Eu am vorbit ultima dată cu prințesa în ziua de bobotează. Și era ok. Nu știu de unde spun oamenii că nu ar fi. Prințesa e bine, e sănătoasă, dar să nu transformăm o banală răceală, bronșită, în altceva. Să nu dramatizăm!”, a declarat Steliana Sima, pentru wowbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel