Steliana Sima, la un pas de a rămâne fără sân, din cauza unui diagnostic greșit: ”Am ieșit din cabinet răvășită, eram pe altă lume”

Data publicării:
Steliana Sima, foto Facebook
Descriere foto: Steliana Sima, foto Facebook

Steliana Sima a trecut prin momente cumplite, după ce a primit un diagnostic greșit. 

Steliana Sima este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artista a avut parte de un șoc, după ce i s-a pus un diagnostic greșit. 

Steliana Sima, la un pas de a rămâne fără sân, din cauza unui diagnostic greșit

Artista a povestit că, în urma unui control de rutină, i s-a spus că trebuie să se intervină chirurgical și să-i fie extirpat un sân. Steliana Sima a mărturisit că, în acel moment, a simțit că îi fuge pământul de sub picioare și nu înțelegea de ce i se întâmplă tocmai ei acest lucru. Atunci, vedeta s-a rugat la Dumnezeu să o ajute în acele momente de cumpănă, astfel că a întâlnit o doamnă pe holul spitalului, care a trimis-o la un alt medic. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenție chirurgicală, nodulul respectiv fiind de altă natură. 

„A fost o sincopă în viața mea și atunci L-am rugat pe Dumnezeu să mă ajute. N-a rămas nepăsător pentru că mi-a scos în cale oameni. Minunile se fac prin oameni. Mi-a scos un om de suflet în cale, doamna Grațiela, ne-am întâlnit pe holurile unui spital. 

Mă pregăteam să plec în Egipt. Trebuia să se intervină pe sân. A fost un șoc, să te duci pentru un control de rutină și să constați că trebuie să faci operația. Am ieșit din cabinet răvășită, eram pe altă lume și în fața mea s-a ridicat o doamnă și mi-a spus, ‘Nu se poate, chiar aseară vorbeam cu familia mea și am spus că daca n-oi avea zile să pot să-mi văd băiatul mire, le-am spus să o luați pe Steliana Sima la nuntă, dacă eu nu voi mai fi’.

Cu un suflet atât de generos a spus: ‘Doamne, nu Steliana Sima, am suferit eu destul’. I-am povestit și a spus: ‘Nu, dumneavoastră nu trebuie să faceți nicio intervenție. O să mă duc în genunchi la domnul profesor și o să-l rog să vă primească’. M-a văzut domnul profesor. Din fericire nu era nimic grav, a fost un nodul, nu era de altă natură. De la Fundeni până acasă, cădeau blugii de pe mine. Atât de mult m-a afectat. Acum mă bucur și de o rază de soare”, a mărturisit Steliana Sima, în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Steliana Sima, distrusă de dorul bunicii care a murit în urmă cu 30 de ani

Artista recunoaște că îi duce dorul bunicii sale, fiind și persoana pe care a iubit-o cel mai mult. Moartea femeii a lăsat multă durere în sufletul Stelianei Sima., deși au trecut mai bine de 30 de ani de atunci. 

„Bunica mea mă iubea de la pământ până la cer și de la cer până la pământ, atât de mult mă iubea. Eram universul ei. Zicea ea, în tinerețea ei, că atunci când o muri să fie îngropată cu acel costum. Dar când a văzut că nepoata ei cântă, a zis să nu… Și îl păstrez. Dar cu atâta sfințenie, că îl îmbrac la momente mai speciale. Simt că mă ține în brațe”, a povestit artista în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit fanatik.ro

Steliana Sima vorbește cu hainele bunicii pentru a-și putea alina dorul

„A rămas prezentă și este prezentă în tot ceea ce fac. I-am păstrat acasă șifonierul ei. Avea șifonierul ei de fată și într-unul din sertare i-am păstrat și haine. Hainele alea pe care le-am păstrat acum, mă duc și le iau, singură, eu, în taină, și le miros.

Și miros a maica. Ele miros a maica-mea. Și alea rămân acolo. Nu știu ce n-aș da măcar o dată să o mai strâng în brațe. Dar când iau iile cusute de ea, le pup înainte, le strâng, le miros. Le așez pe umeraș și vorbesc cu ele. Visul ei a fost să cânt”, a dezvăluit Steliana Sima.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel