Steliana Sima, îngenuncheată de durere la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian: „ Greu de crezut, greu de înțeles, greu de acceptat!”

Data publicării:
Steliana Sima și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Steliana Sima și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Steliana Sima a transmis un mesaj emoționant la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian.

Steliana Sima a fost una dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea regretatului artist a lăsat în urmă multă durere. Marele interpret de muzică populară s-a stins fulgerător la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicații post-Covid. Recent, artista a publicat pe paginile de socializare, imagini de la parastasul de șase luni a regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian, care a avut loc în Craiova, la cimitirul Ungureni, acolo unde este înmormântat acesta.

Steliana Sima, mesaj emoționant la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian

Alături de fotografiile cu parastasul, Steliana Sima a ținut să transmită și un mesaj emoționant în memoria bunului său prieten. 

,,Pomenirea de șase luni a colegului meu drag Petrică Mâțu Stoian.  Greu de crezut, greu de înțeles, greu de acceptat! Mi-e tare dor de tine!  Dumnezeu să-l odihnească în rândul celor drepți!", a scris Steliana Sima pe rețelele de socializare. 

Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. Printre cei mai afectați se numără și Constantin Enceanu. Pe cei doi i-a legat o prietenie aparte, motiv pentru care artistul nu se poate obișnui cu ideea că nu o să-și mai vadă niciodată cel mai bun prieten.

Constantin Enceanu: „Visez cu ochii deschiși la ce am făcut noi în decursul anilor.”

Constantin Enceanu a lansat chiar și o melodie în memoria regretatului artist. Interpretul de muzică populară a ținut să lanseze piesa în Săptămâna Mare.

„Trebuie să ai o anumită stare să poți să creezi, pentru că atât melodia, cât și textul, sunt creații proprii. Am momente în care toate amintirile cu el îmi trec prin cap. Visez cu ochii deschiși la ce am făcut noi în decursul anilor acestora de colaborare, că sunt vreo 15-20 de ani.

Mă gândeam la lucrurile frumoase pe care am reușit să le facem noi. M-am legat de satul lui natal, de faptul că zicea că tot timpul ajunge la Izverna cu drag, zicea de Cerna, de munți...mereu se lăuda cu dansurile de la munte. Ușor, ușor, am încercat să-mi fac un filmuleț în cap și am putut să pun în versuri ceea ce eu simțeam că ar trebui să conțină cântecul respectiv.

Piesa mi-a luat cam vreo lună de zile. Ritornela este luată dintr-un cântec al lui Petre, „Verde-i frunza, verde-i iarba”. A fost ideea maestrului Nicolae Botgros, cu care am și înregistrat piesa”, a declarat Constantin Enceanu pentru WOWbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel