Steliana Sima a devenit bunică. Artista este în culmea fericirii: "Râde casa"

Data actualizării: | Data publicării:
Steliana Sima, sursa facebook
Descriere foto: Steliana Sima, sursa facebook

Steliana Sima radiază de fericire, după ce a devenit bunică pentru prima oară.

Sărbătoare mare în familia Stelianei Sima. Îndrăgita interpretă de muzică populară a devenit bunică pentru prima oară în această dimineață. Artista a declarat că nu-și mai încape în piele de fericire și că totul a decurs bine atât pentru nora ei cât și pentru bebeluș, micuțul primind chiar nota 10 la naștere.

„Mă bucur că pot împărtășii acest sentiment cu voi și cu toți cei care ne îndrăgesc. Mămica este bine, chiar acum câteva minute îl ținea pe piept. Bebelușul este foarte bine. A avut 4 kilograme și nota 10”, a dezvăluit Steliana Sima la Antena Stars.

Steliana Sima a mărturisit că venirea pe lumea nepoțelului a făcut-o să fie cu adevărat împlinită.

„Simt că s-a împlinit cu adevărat puzzel-ul vieții mele. Eu ziceam că sunt împlinită, dar acum îmi dau seama că mai era o piesă care lipsea. Acum sunt împlinită, suntem împliniți ca familie. Râde casa, râd pereții. E fericirea supremă”, a mărturisit artista.

Artista a menționat că își dorește să se implice în creșterea nepoțelului ei, chiar dacă proaspeții părinți sunt foarte responsabili.

„O să fiu și eu și cuscra la prima băiță. Eu cred că o să fiu puțin stângace, nu știu cum va fi... (...) Tăticul și mămica sunt foarte responsabili, dar sunt convinsă că la un moment dat o să simtă nevia să respire și atunci voi interveni eu. Eu sunt prezentă, sunt pe baricade pentru că nu am ce să fac. Sunt pensionară, suntem în pandemie, nu am de cântat”, a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel